De 10 van GamingNation

De 10 games van Gamescom 2019

Cyberpunk 2077

Gamingnation is volgende week van de partij tijdens de Gamescom in Keulen. We hebben natuurlijk ook gewoon tien games die we tijdens deze beurs moeten spelen/ zien!

Borderlands 3

Borderlands 3

Met nog een klein maandje tot de release mogen we nog even een uurtje alvast in de stemming komen voor Borderlands 3. Daar hebben we uiteraard veel moeite mee (not)! De looter shooter belooft weer een te gekke knalfuif te gaan worden!

Call of Duty Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare

Er is iets heel raars met Activision aan de hand. Blijkbaar is de uitgever niet aanwezig voor de pers (het welbekende achter gesloten deuren), maar wel in de hal voor de consumenten. Blizzard is daarentegen helemaal niet aanwezig, dus is dit alleen een booth waarin gameplay getoond word van de reboot?!

Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order

Gaat het dan ein-de-lijk gebeuren dat we de eerste singleplayer Star Wars-game van EA krijgen die wel in één klap weet te overtuigen? Met Respawn aan het roer zou het wel goed moeten komen. Toch zijn we benieuwd hoe dit allemaal uitpakt!

Pokémon Shield and Sword, Pokémon Sword & Shield

Pokémon Sword & Shield

De Pokémon hype lijkt zijn hype toch een beetje voorbij te zijn. De kritieken worden steeds heviger, maar of die gegrond zijn, zullen wij uiteraard nog even voor jullie onder de loep nemen.

Need for Speed Heat

Need for Speed Heat

Het is voor ons altijd leuk als er iets van een scoop te halen valt tijdens de Gamescom. Need for Speed Heat werd namelijk niet tijdens de E3 aangekondigd, maar afgelopen week. We zijn benieuwd wat Ghost Games ervan gemaakt heeft!

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Met de show die we vorig jaar voorgeschoteld kregen, kan de game in theorie nu alleen nog tegenvallen. Echter hebben we het wel over CD Projekt Red en hopen we toch weer van onze stoelen geblazen te worden!

Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Wildlands wist een hoop spelers te bekoren en ook Breakpoint lijkt dezelfde potentie te hebben. We zijn benieuwd of we toch ergens een gaatje kunnen vinden om deze game even onder handen te nemen.

Code Vein

Code Vein

De souls-achtige game werd vaak uitgesteld, maar nu de releasedatum vast lijkt te liggen, kunnen we niet wachten om op de proef gesteld te worden. Kan de game diens potentie ook waarmaken?!

Doom Eternal

Doom Eternal

De reboot van 2016 wist hoge cijfers te scoren en deed het ook erg goed in de verkopen. We zijn benieuwd of ID Software deze trend ook met Eternal weet door te trekken! Wat we gezien hebben, beloofd in ieder geval veel goeds!

The Outer Worlds

The Outer Worlds

De game komt van de makers van Fallout: New Vegas en die lieten destijds al weten dat Bethesda hun min of meer tegenhield. Nu hebben ze via Private Division meer vrijheid, dus geen reden om in te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.