De 10 van GamingNation

De 10 games om naar uit te kijken in het najaar

Borderlands 3

Het is even graven, maar na veel zoeken hebben we 10 toffe games kunnen vinden die dit najaar op de planning staan. Dit zijn de 10 games om naar uit te kijken in het najaar, nu maar hopen dat ze niet te ver uitgesteld worden.

Luigi’s Mansion 3

In de eerste twee Luigi’s Mansions heeft de broer van Mario bewezen dat hij prima zelf de ster kan zijn. De eerste twee zijn exclusief voor de Nintendo 3DS, de volgende wordt een volle console game op de Switch. Je mag met de angsthaas Luigi een spookhuis in en daar op de spoken jagen. Kan niet missen dacht ik zo!

Borderlands 3

Eerlijk is eerlijk, dit is de aanleiding van deze lijst. Borderlands 3 staat al heel lang op mijn persoonlijke wish-list, ik heb de eerste 3 games (3? Ja, de pre-sequel bestaat ook nog) helemaal kapot gespeeld. Als Borderlands 3 ook maar een klein beetje van de humor en loot en personages en toffe cartoony stijl en belachelijke wapens… Borderlands 3 komt wel goed!

Pokémon Shield and Sword

Pokémon Sword en Shield

Alweer de achtste generatie Pokémon komt eraan, net als met Luigi’s Mansion zal ook dit de eerste volle console game zijn. Er zitten weer een hele stapel nieuwe Pokémon in om te vangen en de die rennen ergens rond in iets wat op een mix tussen Groot Brittannië en Scandinavië lijkt. Je leest het waarschijnlijk al tussen de regels door, ik weet er niet zo veel van af.. Toch zijn dit games om naar uit te kijken!

Code Vein

Anime Dark Souls met een vleugje Monster Hunter, als die dingen je niet aanstaan, dan is Code Vein niet jouw game. Code Vein is een heuse soulslike game die de moeilijkheidsgraad lekker opvoert en je tegelijkertijd het gevoel geeft dat je naar een anime show zit te kijken. Deze game zou zo maar een pareltje kunnen zijn, maar het is sowieso iets om naar uit te kijken.

Dreams

Dreams

Als jij het kan bedenken, dan kan je het ook maken. Dreams is een game, een VR experience en een gamemakers tool ineen. De ‘game’ is het maken van games, of het spelen van je eigen of andermans creaties. Zelf heb ik de bèta gemist, maar ik heb van horen en zeggen dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Iedereen kan er iets moois van maken en dat, als je dat wil, delen met iedereen.

Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstein Young Blood

De tweeling dochters van B.J. Blazkowicz zijn de sterren in de nieuwe Wolfenstein game. Youngblood dient als sequel van Wolfenstein II: The New Colossus en als prequel voor de nog aan te kondigen Wolfenstein III. Snap je ‘m nog? Juist, gewoon de game ertussen. Het is een standalone game die in principe niet in de genummerde serie past.. de game is 19 jaar na de gebeurtenissen in Wolfenstein II, de dames nemen het op tegen de nazi’s, mede omdat pa B.J. vermist wordt. Wat ook leuk is, de game zal ook co-op gespeeld kunnen worden en met de deluxe editie kan je een tweede persoon uitnodigen zonder dat die de game hoeft te kopen!

The Surge 2

The Surge is zo’n game die volop in heeft gespeeld op de hype van Dark Souls en alle andere soulslike games. De studio was er als een van de eerste bij met Lords of the Fallen, maar het met hun tweede game meer succes. Er is nog niet zoveel bekend over The Surge 2, maar als we weer stukken van vijanden af mogen hakken om daar ons eigen robotpak sterker mee te maken, dan zal het wel weer goed zitten. Wij kijken er in ieder geval naar uit!

Nintendo, Animal Crossing, Nintendo Switch

Animal Crossing

Het super schattige Animal Crossing zal dit jaar nog moeten uitkomen, aldus de teaser die we eind vorig jaar te zien kregen. Meestal zit dat wel goed bij Nintendo, en dus gaan we er voor het gemak maar vanuit. Voor degene die de game serie niet kent; Animal Crossing is een game waarin jij je eigen wereld opbouwt waar iedereen zijn gang gaat. Ook als je niet aan het spelen bent, gaat de wereld gewoon verder.

The Outer Worlds

The Outer Worlds is een nieuwe single-player sci-fi RPG uit de handen van Obsidian Entertainment, bekend van de betere Fallout games. De mensheid is bezig om de verste hoek van het universum te koloniseren. Jij komt daar aan en komt erachter dat er een groep is die de Halcyon kolonie wil vernietigen. Het is aan jou wat je daarmee doet, je keuzes maken daadwerkelijk iets uit (hebben we eerder gehoord..) en je krijgt zo je eigen verhaal. Om in hun termen te spreken; jij bent de onvoorziene variabele.

Gears 5

Gears of War 5

Een Microsoft exclusive waar we toch weer de hoop op zetten, de eerdere microsoft games vielen allemaal een beetje tegen. Gears of War is een franchise die het vaak wél goed doet. De game is gemaakt door ‘the coalition’, dat klinkt als een sekte, maar het is een van de nieuwe studio’s van Microsoft om eigen first-party games te maken.

Naar welke najaarsgame kijk jij het meest uit?

  • Borderlands 3 (28%, 16 Votes)
  • Pokémon Sword en Shield (21%, 12 Votes)
  • Animal crossing (14%, 8 Votes)
  • Luigi's Mansion 3 (11%, 6 Votes)
  • The Outer Worlds (7%, 4 Votes)
  • Gears of War 5 (7%, 4 Votes)
  • Wolfenstein Youngblood (5%, 3 Votes)
  • Code Vein (4%, 2 Votes)
  • The Surge 2 (2%, 1 Votes)
  • Dreams (2%, 1 Votes)

Total Voters: 57

Laden ... Laden ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.