De 10 van GamingNation

De 10 games om de komende tijd in de gaten te houden (deel 2)

Death Stranding

Vorige week hadden we ook al een lijst met de games om in de gaten te houden. Aangezien het er bijzonder veel zijn, hebben we besloten om het over 2 weken te verspreiden. De games zijn in chronologische volgorde geplaatst. Dit zijn de 10 games om de komende tijd in de gaten te houden, nou ja, game 11 t/m 20..

Trine 4: The Nightmare Prince (8 okt)

We weten best dat Trine op bijzonder weinig radars verschijnt, en dat is jammer. Het is een puzzelgame die er een eigenwijze stijl op nahoudt. Ik ben er zelf mee in aanraking gekomen toen in de maandelijkse PS+ line-up langskwam en ben het toen (na uitspelen) weer vergeten. Nu heb ik blijkbaar deel 3 gemist, maar dat neemt niet weg dat 4 waarschijnlijk weer een leuke puzzel game zal zijn! Geef het een kans.

Call of Duty Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare (25 okt)

Schokkender dan ooit, dat lijkt een beetje de opzet van Call of Duty: Modern Warfare, niet te verwarren met Call of Duty 4: Modern Warfare. De game laat je vooral in de singleplayer de andere kant van oorlog zien, eentje die niet leuk is. Ondertussen zijn de animaties beter dan ooit, de gunplay is super zoals gewoonlijk en het complete plaatje zal ongetwijfeld terugkomen in de Game of the Year gesprekken.

Medievil State of Play

MediEvil (25 okt)

De remaster van de klassieker waar ik nog niemand enthousiast over heb gehoord. Het kan liggen aan de kringen waarmee ik omga, maar MediEvil wordt nauwelijks besproken. Ondertussen is het wel een PlayStation game, eentje die trots in het lijstje naast Horizon Zero Dawn, Marvel’s Spider-Man en God of War mag staan. Sony en PlayStation zullen er toch wel op letten dat de game staat als een huis? Het is het in ieder geval waard om in de gaten te houden.

The Outer Worlds

The Outer Worlds (25 okt)

Obsiadian’s laatste game voordat ze exclusieve games voor Microsoft gaan maken is The Outer Worlds. De game zet je in de setting van een reeks gekoloniseerde planeten die nog niet zo lang bewoond zijn. In de game mag je helemaal los gaan, alles kan, maar daarmee kan je ook je playthrough een stuk korter maken. Hoe je het ook speelt, The Outer Worlds gaat een van de tofste RPG’s van het jaar zijn.

Luigi’s Mansion 3 (31 okt)

Het broertje van Mario gaat over een paar maanden alweer aan zijn derde eigen spookhuis avontuur beginnen. De game laat je gewapend met een stofzuiger een spook hotel ontdekken. Daar kom je een variatie aan spoken en puzzels tegen, die je alleen maar proberen tegen te houden.

Death Stranding

Death Stranding (8 nov)

Niemand weet nog echt waar Death Stranding eigenlijk over gaat. De game gemaakt door Hideo Kojima en zijn team is in een nieuw genre, een ‘stranding’-game, aldus de Japanse game ontwikkelaar. Wat dat inhoud weren we ook niet, maar gelukkig komen we er snel achter!

Need for Speed Heat

Need for Speed Heat (8 nov)

Eindelijk weer eens een nieuwe Need for SpeedHeat lijkt alle goede dingen van de serie te hebben, en meer. De graphics zijn gelikter dan ooit, de wagens lijken alles te doen wat je van ze wil en de tracks zijn awesome! Eindelijk weer eens een echte Need for Speed!

Pokémon Shield and Sword, Pokémon Sword & Shield

Pokémon Sword en Pokémon Shield (15 nov)

Er is nog nooit een mainline Pokémon game geweest op een echte console. Sword en Shield zijn de eerste die het zo ver hebben geschopt. Met een geheel nieuwe plek en een flinke reeks nieuwe beestjes gaan de nieuwe Pokémon games weer gewoon heel erg goed worden. Weet jij al of je voor Sword of Shield gaat?

Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order (15 nov)

Het is toch best bijzonder om te concluderen dat er al jaren geen goede Star Wars game is gemaakt. De films zijn verder gegaan en de franchise floreert weer, maar de games blijven achter. Sterker nog, Star Wars Battlefront II is de aanleiding van de microtransactions discussie geweest. Nu heeft Respawn (Apex Legends, Titanfall) de game gemaakt. Zij hebben tot nu toe nog geen enkele game gemaakt die niet fantastisch is. Als we iemand mogen vertrouwen met zo’n grote franchise, dan is het Respawn wel!

Doom Eternal (22 nov)

De nieuwe Doom Eternal is een game die ons allemaal zou moet verbazen. Met fantastische gameplay, graphics en wapens is Doom Eternal wellicht de game die Doom weer helemaal relevant maakt. Daarnaast is het een van de launch games voor het nieuwe speeltje van Google, Google Stadia.

 

Naar welke game kijk jij het meest uit (deel 2)

  • Star Wars Jedi: Fallen Order (31%, 18 Votes)
  • Modern Warfare (19%, 11 Votes)
  • Pokémon Sword en Shield (12%, 7 Votes)
  • The Outer Worlds (10%, 6 Votes)
  • Doom Eternal (8%, 5 Votes)
  • Luigi's Mansion 3 (8%, 5 Votes)
  • Death Stranding (5%, 3 Votes)
  • Need for Speed: Heat (3%, 2 Votes)
  • Trine 4 (3%, 2 Votes)
  • MediEvil (0%, 0 Votes)

Total Voters: 59

Laden ... Laden ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.