De 10 van GamingNation

De 10 games die we sowieso op E3 2019 gaan zien

Star Wars Jedi Fallen Order

Het is al bijna zover en dus kunnen we alvast een mooi lijstje maken met games die we kunnen verwachten op E3. Dit zijn de 10 games die we sowieso gaan zien op E3 2019, die ook daadwerkelijk bevestigd zijn (of hele sterke geruchten) én waar we naar uitkijken!

Final Fantasy VII remake

Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII is een van de meest genoemde games als je mensen naar de beste game ooit vraagt. De remake is alleen al daarom een behoorlijk risico, omdat je gaat sleutelen aan een geliefd product. Toch ziet alles er bijzonder goed uit en wij kunnen niet wachten tot we ermee aan de slag mogen. De aanwezigheid is een gerucht, maar de laatste trailer eindigt met: “More to come in June.” Als dat niet tijdens E3 is..

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

De nieuwe game van CD Projekt Red zal sowieso op E3 aanwezig zijn, bevestigd en al. Cyberpunk 2077 heeft torenhoge verwachtingen en naar alles wat we hebben gezien kan het daar prima mee aan de haal gaan. Naar wat we weten, de game is niet zo uitgestrekt als The Witcher 3, maar gaat vooral de hoogte in. De stad is levendig en er zijn stapels NPC’s die allemaal hun eigen doen. Wellicht weten we over een paar weken veel meer.

Doom Eternal

Doom Eternal

Doom Eternal is de game die samen met Assassin’s Creed Odyssey het paradepaardje van Google Stadia is. Op het moment van schrijven weten we nog niet of Google aanschuift bij E3, maar Doom Eternal zal er wel zijn. Wij zijn erg benieuwd of de nieuwste Doom de vorige kan overtreffen!

Star Wars Jedi Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order is misschien wel de eerste écht goede Star Wars game in een lange tijd. Alles wijst erop dat het goed gaat komen, ondanks we nog geen gameplay hebben gezien. De studio erachter, Respawn Entertainment, heeft al eerder dit jaar hoge ogen gegooid met Apex Legends en wist menig gamer fan te maken van Titanfall in zowel de eerste als de tweede game. Het gaat wel goedkomen met Star Wars Jedi: Fallen Order!

Halo Infinite

Halo Infinite

Xbox heeft een first-party knaller nodig, en dat kan zomaar Halo Infinite zijn. De nieuwe Halo heeft de zware taak om de reputatie van Xbox weer een beetje recht te trekken na de mindere exclusieve titels die vooraf zijn gegaan (waarvan de meeste wel leuk zijn om te spelen, maar geen 60 euro waard zijn).

Monster Hunter World Iceborne

Monster Hunter World: Iceborn

Tijdens de laatste State of Play hebben we al een lange trailer van de uitbreiding op Monster Hunter World gezien en dat ziet er goed uit. Wat we eruit begrijpen is dat je in de game aar een nieuw gebied gaat waar je een reeks nieuwe monsters tegen zal komen. De uitbreiding schijnt zo groot te zijn dat menig andere volledige game minder content heeft.

Borderlands 3

Het (eigenlijk vierde) derde deel van de badass lootshooter heeft een vrij agressieve marketing, wat ook wel een beetje bij de game past. Behoorlijk over-the-top humor waarin regelmatig het randje wordt opgezocht en een fantastische eigen cartoon-achtige art stijl. Borderlands 3 is precies wat de fan wil, meer Borderlands!

Stranger Things 3: the Game

Een moderne game in de stijl van eentje uit de tachtiger jaren, klinkt gek, maar kan zo maar erg tof zijn. Stranger Things 3: The Game is gebaseerd op de Netflix serie en brengt je helemaal terug in de tijd van pixels en RPG’s waar je nog moest lezen om te weten wat er gezegd wordt. De game komt op 4 juli al uit, dus er zal vast en zeker het een en ander over te zeggen zijn op E3.

The Outer Worlds

Niet te verwarren met Outer Wilds is The Outer Worlds, een sci-fi RPG van de handen van Oblivian (bekend van onder andere Fallout New Vegas). In de game heeft de mensheid een aantal planeten gekoloniseerd en jij bent onderdeel van de nieuwe lichting. Je hebt complete keuzevrijheid (hebben we vaker gehoord..) en daarmee bepaal je je eigen avontuur.

Apex Legends

Apex Legends

Ja, deze battle royale is al even uit, maar ze zijn aanwezig op E3 en hebben daar zeer waarschijnlijk een aankondiging. Wat dat gaat zijn weten we niet, maar aangezien ze zo’n beetje alles wat ze hebben gedaan, erg goed hebben gedaan, zal ook hier een goede gedachtegang achter zitten. Of het alleen een nieuw personage is, of een battle pass die alles gaat veranderen, Apex Legends is aanwezig en wij willen alles weten wat ze te zeggen hebben!

Sorry, there are no polls available at the moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.