De 10 van GamingNation

De 10 games die we hopen in 2019 te zien

Cyberpunk 2077

Het afgelopen jaar was een fantastisch jaar qua games, de ene na de andere blockbuster kwam uit. Het komende jaar beloofd ook veel goeds. Wij zijn vooruit gaan kijken en hebben 10 games gevonden waarvan we gaan releasedatum weten, maar hopen dat deze in het komende jaar uit zullen komen. Dit zijn de 10 games die we hopen te zien in 2019, waarvan sommige er waarschijnlijk langer over doen.

Animal Crossing, Nintendo, Mobile, android, IOS, apple, samsung, iphone

Animal Crossing

Aan het eind van een van de laatste Nintendo Direct’s van 2018 was er een dikke teaser naar een nieuwe Animal Crossing. We weten nog helemaal niets over de game, maar met de eerdere delen in de serie in het achterhoofd kan de nieuwe bijna niet tegenvallen. De game heeft de unieke insteek dat de wereld in real-time doorgaat, ook als je niet aan het spelen bent. Jij moet dus ervoor zorgen dat alles op zijn plaats staat als je de game even neerlegt. Dat in combinatie met superschattige beestjes!

Nioh 2

Vlak voor E3 2018 hebben wij een lijstje gepubliceerd met games die we hopen te zien, maar zeer onwaarschijnlijk zijn. Nioh 2 stond op die lijst en waarempel, daar was ineens een teaser tijdens een show! Ook hierbij weten we helemaal niets over de game, maar als het ook maar een klein beetje lijkt op de eerste Nioh dan is het al een topgame! De souls-like loot grinder in het oude Japan heeft op mij persoonlijk een enorme indruk achtergelaten, zodanig dat het mijn persoonlijke Game of the Year 2017 was.

Ghost of Tshushima

Ghost of Tsushima

We blijven even in het oude Japan. Met Nioh nog vers in het geheugen hopen wij van harte dat ook Ghost of Tsushima net zo’n toffe game is. Ook hopen we er niet te lang op te hoeven wachten, maar de kans bestaat dat deze als launchgame voor de PlayStation 5 gebruikt wordt. Ook dat kan zomaar in 2019 gebeuren, maar we zullen zien. In Ghost of Tsushima mag je als samurai de Mongoolse aanval op Japan bevechten. Dit als een van de weinig overgebleven Japanse strijders. Ik kan niet wachten!

Dreams

Dreams

Dreams is de gulden middenweg tussen een tool om games te maken en een game. De ‘game’ geeft je al het gereedschap om zelf een VR game te maken hoe jij dat wil. De releasedatum is al een paar keer beloofd, maar die is er nog steeds niet. Gelukkig neemt ontwikkelaar Media Molecule rustig haar tijd hiervoor, want dit moet als een vloeiende game binnenkomen. Niets is zo frustrerend als je uren en uren bezig bent geweest om zelf een game te bouwen die vervolgens niet werkt vanwege een bug. Dus, neem gerust de tijd Media Molecule, maar niet te lang..

The Last of Us Part II

The Last of Us Part II

Wij zijn reuze benieuwd naar het vervolg van Ellie’s verhaal tussen de klikkers. The Last of Us Part II belooft net als het eerste deel een meeslepend verhaal. Een game die vooral verhaal gedreven is, maar tegelijkertijd ook nog eens spannend en actievol is. Daar zijn er maar weinig van en alleen al daarom kunnen we niet wachten tot we ermee aan de slag kunnen. De trailers beloven in ieder geval een prachtige game!

Beyond Good and Evil 2

Ubisoft lijkt de laatste tijd alles precies goed te doen, Rainbow Six Siege is nog steeds een van de meest gespeelde games, Assassin’s Creed Odyssey is een geduchte kandidaat voor Game of the Year en Far Cry 5 is een van de meest verkochte games van 2018. Het opnieuw oppakken van Beyond Good and Evil lijkt dan ook een hartstikke goed idee. De trailers zien er goed uit en de vertrouwen die we hebben in de makers is enorm. Dit is er zo eentje die eigenlijk niet fout kan gaan.

Doom Eternal

Doom Eternal

Ondanks dat Bethesda haar eigen glazen heeft ingegooid met Fallout 76 is een van de andere franchises uit die stal nog steeds erg goed. De nieuwe Doom Eternal moet een keer uitkomen, en wij hopen in het komende jaar, en die zal vooral meer van hetzelfde brengen. Precies hetgeen wat we van Doom willen zien. Geen gekke experimenten, geen mmo erin geweven, gewoon veel geweld en gore. Gewoon Doom dus.

Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake

De cult-klassieker Final Fantasy VII is tegenwoordig zo’n beetje op elk denkbaar platform te spelen. De remake heeft tranen in de ogen van de aanwezigen bezorgd en ondertussen zou je denken dat het wachten wel een keer op zijn eind moet lopen. Toch hebben we geen idee wanneer we de remake kunnen verwachten, hij kan letterlijk in een paar maanden uitkomen, maar het kan ook nog een paar jaar duren. Wij hopen meer op het eerste, komend jaar voor het eerste deel van de trilogie die de remake telt is helemaal zo gek nog niet.

Death Stranding

Death Stranding

Hideo Kojima’s nieuwe game is misschien wel eentje die het hoogst op ieders lijst staat met games die we graag willen spelen. Dit ondanks dat helemaal niemand weet wat de game nou eigenlijk is. De trailers zien er tof uit, maar wat we eigenlijk zien is onduidelijk. Wat voor gameplay we kunnen verwachten of wat voor richting het verhaal op gaat weet helemaal niemand. dat houdt het ook wel lekker mysterieus.

Cyberpunk 2077

CyberPunk 2077

CD Projekt Red is geruime tijd bezig met de game, en de pers op E3 2018 heeft al een stukje kunnen spelen. Dat betekent vaak dat de ontwikkeling van de game op zijn eind loopt. Toch kan het nog wel een jaar duren voordat wij ermee aan de slag kunnen. CyberPunk 2077 is zo’n game waar nagenoeg iedereen wel mee aan de slag wil. Het is een toekomstbeeld van een wereld waar technologie iets te ver is geëvolueerd waardoor er nieuwe problemen met robots en andere futuristische dingen zijn ontstaan. Damn, nu wil ik de game nog grager spelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.