De 10 van GamingNation 2

De 10 beste celebrity cameo’s in games

Meer dan eens komen er bekende gezichten langs in games, dat is geen toeval. nu de gamesmarkt gigantisch is gegroeid, zie je steeds vaker bekende gezichten langskomen. dit zijn de 10 tofste cameo’s, netjes op een rij!

Sean Bean – Hitman

Als je bekend staat om altijd dood te gaan, is het natuurlijk supertof als je het doelwit mag spelen in een Hitman game. Sean Bean was het eerste elusive target en daarmee ook gelijk en van de moeilijkste! Dan is hij toch een paar keer niet doodgegaan in zijn optreden!

Kevin Spacey – Call of Duty: Advanced Warfare

Kevin Spacey, bekend van onder andere House of Cards, is de leider van de militaire eenheid waarin jij als soldaat meevecht. In de singleplayer van Call of Duty: Advanced Warfare komt de acteur ten tonele.

Terry Crews – Crackdown 3

Yup, Terry Crews, die ene acteur van Brooklyn 99. Die ene jongen die zo gespierd is. Hij die vaak zijn eigen naam draagt in de serie. Hij is het gezicht van Crackdown 3.

Keanu Reeves – Cyberpunk 2077

“You’re breathtaking!” is toch wel echt dé quote van E3 2019, en niet voor niets. Het was een moment waar we het waarschijnlijk nog lang over gaan hebben. Keanu Reeves werd aangekondigd als personage in Cyberpunk 2077 en wist precies het juiste terug te zeggen op een van de grootste padia; “You’re all breathtaking!”

Norman Reedus – Death Stranding

Er zitten aardig wat grote filmsterren en celebrities in Hideo Kojima’s nieuwe game die nog uit moet komen. Norman Reedus (Boondock Saints, The Walking Dead) is de hoofdrolspeler, daarom noemen we hem. Maar hier hadden veel verschillende namen gepast.

Jon Bernthal – Ghost Recon Breakpoint

Shane uit The Walking Dead, je weet wel, die ene die aan als een van de eerste van de groep doodgaat. Ja spoiler? Nee, niet meer, de serie is al een tijdje uit, en die is gebaseerd op een comic waarin dit al bijna 20 jaar geleden gebeurde. Anyway, hij is de grote slechterik in Ghost Recon Breakpoint.

Kristen Bell – Assassin’s Creed

Misschien is het je nooit opgevallen, mij in ieder geval niet. Kristen Bell zit in de eerste paar Assassin’s Creed games! Zij is de dame die je de animus in begeleid. Als een van de eerste (niet dé eerste, maar er gingen haar niet veel celeb’s voor) zat ze in een heuse triple A game.

Samuel L Jackson – Afro Samurai (stem)

De gewetenloze samurai Afro heeft een geweten in de vorm van een denkbeeldige vriend. Eentje die tot het irriteren aan toe slechte grapjes maakt (die stiekem erg grappig zijn) en maar blijft praten. Je geweten is ingesproken door niemand minder dan Samuel L Jackson. Echt waar.

twee druppels water, niet?

Jason Statham – Call of Duty 1

Waarschijnlijk in een poging om aan te sluiten in de actie film poule is Jason Statham voor de eerste Call of Duty opgetrommeld. Nu weten we zeker dat eigenlijk de complete serie steengoed is, maar ergens is het ook wel tof dat de grote Statham er destijds al vertrouwen in had!

Elijah Wood – Broken Age

De stem van de protagonist in Broken Age is niemand minder dan Frodo, uh, Elijah Wood! Hij heeft natuurlijk veel meer in games gedaan, maar op een of andere reden lijkt Broken Age toch het meest te blijven kleven.

 

GamesGames

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Yb
  07, 10, 2019 12:55 pm

  Ice T in borderlands 3 get your shit right

 • Avatar
  Reply
  Peter
  22, 09, 2019 12:44 am

  Serieus? De hele Call of Duty serie goed? Naaa, niet bepaald imo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.