De 10 van GamingNation

De 10: Alle overzichten van E3 2019

We snappen als geen ander dat het tijdens E3 ietwat onoverzichtelijk wordt. Daarom hebben wij ons best gedaan om alles (wat) overzichtelijk(er) te maken. Na iedere show waar wij verslag van hebben gedaan, hebben we een overzicht gemaakt, dit is het overzicht van de overzichten! Dit zijn de 10 (oké, stiekem 11) overzichten van E3, waarvan het soms alleen maar een verwijzing is naar het kunnen terugkijken van een show waar we geen verslag van hebben gedaan.

Google Stadia

Google heeft tijdens haar eerste ‘connect’ (goh, het lijkt wel een trend..) aardig wat details gegeven van Google Stadia. Alles is vergelijkbaar met andere aanbieders, zo hebben ze een ‘Pro’ abonnement voor 9,99 die je regelamtig games toeschuift en 4k belooft (mits je internet het trekt. Ondertussen mag je wel nog alle games kopen, die je zonder abonnement ook kan kopen. Ach, oordeel zelf, hier kan je de connect terugkijken en hier kan je onze notities lezen en we hebben alle launchgames op een rij gezet.

EA Play 2019

EA Play

EA Play was dit jaar anders dan anders. Niet een grote dikke show waarin de ene game na de andere langskwam, maar een half uur per game, vooraf aangegeven welke wanneer kwam. Zo kon je zelf kiezen wat je wilde zien, en wat niet. Wij hebben er zoveel mogelijk verslag van gedaan en ons verslag is eigenlijk net als de EA Play, kies wat je wil weten, en wat je wil negeren. Het gaat om Star Wars Jedi: Fallen OrderApex Legends, Anthem, FIFA 20 en EA Originals.

Microsoft Xbox E3

Xbox

Dit zou de E3 van Xbox moeten worden, PlayStation is afwezig en er staat een nieuwe console generatie aan de horizon. Er zijn een hoop toffe games langsgekomen tijdens de show, zodanig veel dat het een beetje overweldigend was. We hebben er een mooi overzicht van gemaakt, wil je zelf de show terugkijken? Dat kan ook!

Bethesda E3 2019

Bethesda

Naast de onweerstaanbare charme van Ikumi Nakamura waren er natuurlijk ook weer een stapel toffe games die langskwamen tijdens de show van Bethesda. Naast nieuwe games is er ook een plan uitgestippeld om Fallout 76 tof te maken, inclusief een battle royale en NPC’s. We hebben de hoogtepunten, of gewoon de hele show voor je!

Devolver Digital

Devolver Digital is sinds een paar jaar de komische noot op E3. Ze nemen zo’n beetje de complete game-industrie op de hak en presenteren daar een paar indiegames tussendoor. De show duurt maar 20 minuten en is het waard om even voor te gaan zitten! Geen tijd? De games staan erbij in het artikel!

PC Gaming Show

PC Gaming Show

Aangezien het voor ons niet mogelijk is om alle shows te verslaan hebben we keuzes moeten maken, van de PC Gaming Show is daarom (nog) geen verslag gemaakt. Het zit in de planning om dat alsnog te doen, maar voor nu kan je zelf rustig de show bekijken!

Ubisoft E3 2019

Ubisoft

Ubisoft heeft de gouden formule gevonden, nagenoeg alle games die daar vandaan komen zijn knallers. Tijdens hun show is gebleken dat ze niet van plan zijn om daar mee te gaan stoppen, gelukkig maar! Naast nieuwe games van series die we kennen zijn er ook nieuwe IP’s langsgekomen, die niet allemaal gelekt zijn! Je kan weer kiezen tussen de hele show en onze notities!

Kinda Funny Games Showcase

De podcasters van Kinda Funny Games hebben rond de Game Awards hun eerste show gedaan, dat beviel goed en daarom hebben ze op E3 het nog een keer gedaan. Het zijn ruim 60 indiegames in een uur tijd. We hebben er (nog) geen verslag van gedaan, maar je kan wel zelf alvast gaan kijken!

Square Enix

Square Enix

Square Enix heeft heel ambitieus het tijdslot van PlayStation opgeëist, en dan moeten ze het nog maar even waar maken. In de show hebben ze een uitgebreid stuk over 2 games gedaan, en daarnaast een grote reeks aankondigingen. Was het genoeg? Dat mag jij bepalen! Kijk het hier, of lees ons verslag.

Nintendo E3 2019

Nintendo

De laatste show van E3 was de Nintendo Direct, een show waar de ene na de andere topgame langskwam. Je zal vast en zeker hier wel iets over gehoord hebben, zo niet dan is het misschien een idee om het zelf terug te kijken. Mocht je daar helemaal geen zin in hebben, dan hebben we hier alle hoogtepunten op een rijtje staan!

Extra: E3 VR Showcase

In alle drukte van E3 hebben wij ook niet alle tijd. Daarom hebben we keuzes moeten maken, en de E3 VR Showcase is daardoor niet live door ons gevolgd, maar achteraf. Hier kan je op je gemakje door alle aankondigingen heen scrollen, of kijk de hele show terug!

[id poll=”51″]

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.