The Legend of Zelda , Link's Awakening, Nintendo

De 10 games om de komende tijd in de gaten te houden (deel 1)

De 10 van GamingNation

Er staan weer een gigantische lijst aan toffe releases aan de horizon. Het is makkelijk om het overzicht kwijt te raken, dus hebben wij degene waar wij het meest naar uitkijken uitgezocht. Dit zijn de 10 games om de komende tijd in de gaten te houden, of eigen om naar uit te kijken!

Aangezien er bijzonder veel toffe games uitkomen, hebben we het in 2 stukken geknipt. De games staan op chronologische volgorde. Volgende week meer!

Gears 5

Gears 5 (6&10 sept)

Gears 5 is een game die Xbox One eigenaren eindelijk weer eens trots kunnen maken met hun console. De game ziet er erg goed uit, en met de ervaring achter de schermen zou je mogen concluderen dat het wel goed komt. Helaas hebben we dat eerder gezien bij Microsoft, en toen was het resultaat niet zo indrukwekkend. Gears 5 is de game die Microsoft al zo lang nodig heeft!

FL4K Borderlands 3

Borderlands 3 (13 sept)

Borderlands 2 was een van mijn all-time favorieten, maar Borderlands the Pre-Sequel kwam daar niet bij in de buurt. Nu met alles was we hebben gezien van Borderlands 3 lijkt het weer helemaal op het juiste spoor te zitten. Als de humor raak is en de guns belachelijk genoeg, dan zou dit zo maar een Game of the Year kandidaat kunnen zijn!

Session (17 sept)

Weet je nog? Die skateboard game die op E3 langskwam? Dat waren er 3, allemaal verschillende games die daarna ook weer van de radar zijn verdwenen. Zo niet Session, die komt alweer bijna uit! Nou ja, in early access, maar toch. Na jaren wachten hebben we eindelijk weer skategame om naar uit te kijken.

The Legend of Zelda , Link's Awakening, Nintendo

The Legend of Zelda: Link’s Awakening (20 sept)

De nieuwe Zelda is een remake van Link’s Awakening, de Zelda game die lang, lang geleden op de Gameboy uit kwam. Ik denk dat ik niet de enige ben die het origineel nooit heeft gespeeld, en dus is het voor mij een compleet nieuwe game. Het stukje dat ik heb gespeeld voelde wel als een oude game in een nieuw jasje, maar als de game zo goed is als gezegd wordt, dan komt het helemaal goed.

FIFA 20

FIFA 20 (24 sept)

Ondanks dat op onze redactie niet zoveel FIFA fans zijn, is dit wel een release waar we naar uit kijken. Jaarlijks is FIFA de game die alle verkooplijstjes aanvoert, een game om rekening mee te houden zeg maar. Niet dat het alleen maar om cijfers gaat, maar de populariteit is niet te ontkennen. Voor alle gamende voetbalfans: Voor het eind van de maand mogen jullie er helemaal los op gaan!

The Surge 2 (24 sept)

The Surge is een van de reeks games die na Dark Souls de moeilijkheidsgraad opkrikte. Wat The Surge origineel maakt is dat je tegen technologische vijanden vecht. Als je goed kan mikken kan je gericht stukken van je vijand afhakken en die vervolgens zelf gebruiken. The Surge 2 zal ongetwijfeld niets onder doen voor het eerste deel en is daarmee een game die op je radar mag staan.

Code Vein (27 sept)

We blijven even in de soulslike games, Code Vein is de anime interpretatie van het jonge genre. De game is een paar maanden uitgesteld, maar het zal het wachten waard zijn. Dit is dé game om in de gaten te houden voor alle anime en God Eater-fans. Ook iedereen die de game nog niet eerder had gespot, kijk er eens naar, het kan zo maar iets in jouw straatje zijn.

Destiny 2: Shadowkeep (1 okt)

Je hoeft geen speler van het eerste uur meer te zijn om in de indrukwekkende wereld van Destiny te stappen. Zeker nu ontwikkelaar Bungie onafhankelijk is geworden van Activision kunnen we de weg van Bungie verwachten. Wat die inhoud weten we nog niet, maar met Halo en Destiny op het cv zal het wel goed zitten, toch?

Concrete Genie (4&8 okt)

Persoonlijk wordt ik het een beetje zat dat games niet meer gewoon een releasedatum hebben. Hoe je eerder kan spelen weet ik niet, en wil ik ook niet weten. Gelukkig is de game zelf eentje om in de gaten te houden. Als kunstenaar met magische kwast (heheh) ga je de stad nieuw leven in blazen. Daarnaast heeft deze PlayStation 4 exclusive ook nog eens een VR modus waarin je los mag gaan met je kunst. Ik kan niet wachten, misschien toch maar eens gaan opzoeken hoe ik ‘m een paar dagen eerder…

Ghost Recon: Breakpoint

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (4 okt)

Als Breakpoint ook maar in de buurt komt van Wildlands dan zit het wel goed. Sowieso is Ubisoft de laatste tijd erg goed bezig en daar zal de heel erg tof uitziende Breakpoint waarschijnlijk geen verandering in gaan brengen. Verdwijn van de radar en sneak door een grote open wereld om zo je vijanden af te maken. Klinkt goed toch?

 

Sorry, er zijn geen polls op dit moment.

Roel van Eeden
Gamer, vader, schrijver, dienstindeler bij Arriva, liefhebbende echtgenoot, in willekeurige volgorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.