De 10 ‘de 10’ lijstjes

De 10 van GamingNation

De Game of the Year verkiezing is nog in volle gang en dus hebben we geen nieuwe poll deze week. Dat geeft ons de uitgelezen kans om eens terug te kijken! Dit zijn de 10 ‘de 10’ lijstjes, gewoon omdat het kan!

De 10 games waar een film van gemaakt zou moeten worden

De titel is niet de meest catchy die we ooit hebben gehad, maar het lijstje is wel een toffe! Het is allemaal speculatie en er zal er waarschijnlijk nooit eentje op het witte doek eindigen. Toch is het leuk om ernaar terug te kijken, en te beseffen dat die nu, met toevoeging van Death Stranding, nog steeds klopt!

10 Indiegames die niet onder doen voor triple A games

Ik heb altijd wel een zwak voor indiegames. Een klein groepje die al hun spaargeld bij elkaar leggen om zo hun droom te kunnen realiseren.Het is helemaal tof als er een game uitrolt die zonder al te veel moeite zich kan mengen in de strijd van titanen die de triple A games zijn.

De 10 meest onmogelijke trophies/achievements

Als trophyhunter ben ik erg begaan met games die niet te doen zijn. Daarmee bedoel ik dat de platinum trophy nagenoeg onhaalbaar is.. Er zijn weinig dingen frustrerender dan extra tijd in een game steken om er aan het eind achter te komen dat er één lullige trophy tussenzit die niet te doen is, en zo altijd op 98% te blijven staan.

De 10 best verstopte in-game geheimen

Een goede easter-egg kunnen veel gamers wel waarderen, maar sommige dingen stijgen boven het easter-egg gehalte uit en worden legendarisch, zoals bijvoorbeeld het cow-level in Diablo.

De 10 belachelijke standaard settings in games

Af en toe is het gewoon lekker om te klagen, dit is er daar eentje van. Van die kleine dingen die helemaal niet zo vervelend zijn, maar me toch irriteren.. Op zo’n momentr is het fijn om het van me af te schrijven, en het resultaat mag er ook zijn!

Wolfenstein II The New Colossus

De 10 grootste comebacks

Wij vinden het fijn om positieve berichten te schrijven. zo zal je niet zo gauw ‘de slechtste’ lijstjes bij ons vinden. Geslaagde comebacks zijn altijd fijn om mee te maken!

De 10 beste franchises met 7 of meer games

Weer zo’n leuke! Ik weet nog goed dat ik schrok hoeveel franchises en game-series er zijn met meer dan 7 games. Er zaten er zelfs series tussen met 20 of meer games, en naast Call of Duty en FIFA en soortgelijken kan ik me niet zonder opzoeken bedenken welke games de meeste heeft. (waarschijnlijk Super Mario..)

De 10 beste ‘oké, nog 1 potje’ games

Je kent het wel, het is eigenlijk tijd om naar bed te gaan, maar je daagt jezelf uit om nog één potje te doen. Precies die games hebben we in deze lijst onder elkaar gezet!

Yoshi

De 10 beste in-game ‘huisdieren’

Een avontuur is leuk, maar met een trouwe compaan is het altijd leuker! Ik had me er nooit bij stilgestaan, maar er zijn ongelooflijk veel games die een in-game huisdier of maatje hebben!

De 10 beste DLC uitbreidingen

Over het algemeen ben ik niet zo’n fan van DLC. Het komt vaak pas uit als ik alweer een game of twee verder ben, en dan mag ik weer opnieuw de gameplay aanleren. Toch zijn er uitzonderingen, een paar heeeule goede uitzonderingen!

Roel van Eeden
Gamer, vader, schrijver, dienstindeler bij Arriva, liefhebbende echtgenoot, in willekeurige volgorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.