Cyberpunk 2077’s Johnny Silverhand had er zo uitgezien zonder Keanu Reeves

Nieuws

Voordat er was besloten dat Keanu Reeves zou acteren als Johnny Silverhand in Cyberpunk 2077, had senior artist Leo Leonowicz de Rockerboy toch wat anders voor ogen.

Op de Artstation pagina van CD Projekt’s Senior Artist zijn de concept arts te vinden van Johnny Silverhand, voordat het team kreeg te horen dat de actieheld Keanu Reeves het model én de stem zou worden. Je kan zien dat Leo een hele andere Rockerboy voor ogen had, aangezien de tekeningen niet lijken op de actieheld.

 

Cyberpunk 2077 werd op 10 december 2020 uitgegeven voor de PlayStation 4/5, Xbox One/Series X, PC en Google Stadia. Hoewel het spel erg goed verkocht, was er veel kritiek op de vele bugs en de slechte kwaliteit op de PlayStation 4 en Xbox One.

Tagged
Boyd Willemsen
Typische IT'er die gek is van games en tech en al wat jaartjes schrijft voor Gamingnation.
http://Gamingnation.nl

3 thoughts on “Cyberpunk 2077’s Johnny Silverhand had er zo uitgezien zonder Keanu Reeves

      1. Inderdaad, en met name de kleding maakt een groot verschil. De kledij in de concept art hierboven zou veel beter in het cyberpunk wereldje hebben gepast. Iets wat ook gewoon bij Keano had gekund dus. Helaas heeft CDPR ook hier weer een andere keuze in gemaakt.

        Ook opvallend dat er concept art is van Johnny Silverhand in actie pose, wat toch de indruk wekt dat er oorspronkelijk een andere rol was weggelegd ipv de passieve ‘tour guide’ rol die Keano’s Johnny Silverhand nu vertolkt. Maar goed we weten inmiddels dat Cyberpunk in 2016 een complete restart had gemaakt en bijna alles verandert werd aan het spel (en de vele gemaakte beloftes).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.