cyberpunk 2077 goud

Cyberpunk 2077 gaat goud

Mis dit niet Nieuws

Het ontwikkelproces van Cyberpunk 2077 is officieel afgerond. CD Projekt Red meldt vandaag namelijk dat de nieuwe game de gouden status heeft bereikt.

De Poolse ontwikkelaar meldt het nieuws op Twitter. Cyberpunk 2077, misschien wel een van de meest geanticipeerde titels van dit jaar, is dus helemaal klaar voor de launch en het ontwikkelproces klaar. Dat sluit aan bij berichtgeving door Projekt Red, dat eerder beloofde dat de game niet meer uitgesteld zou worden. Voorheen is de sci-fi RPG namelijk meerdere keren uitgesteld.

Om de laatste fase van het ontwikkelproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, kondigde CD Projekt Red recentelijk werkweken van zes dagen aan. Eerder gaf de ontwikkelaar echter aan crunch time zoveel mogelijk te vermijden. CEO Adam Badowski kwam vervolgens met een verklaring, waarin hij aangaf dat alle medewerkers goed worden betaald voor extra uren.

Tagged
Dwayne Vrancken
Speelt sinds zijn tienerjaren al PlayStation-games en heeft dit platform nooit verlaten. Verknocht Metal Gear- en Naughty Dog-fan, maar kan zichzelf ook uren verliezen in een goede JRPG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.