Crysis

Crysis Remastered krijgt ‘Can it Run Crysis’-modus

Nieuws

Het aankomende Crysis Remastered krijgt op PC een unieke grafische modus genaamd ‘Can it Run Crysis?’ Ontwikkelaar Crytek baseert de modus op een populaire meme uit 2009, die de game en zijn hoge grafische instellingen op de hak neemt.

Crytek deelde het nieuws op Twitter en toonde meteen een screenshot. De modus zet automatisch alle grafische instellingen in Crysis Remastered op z’n hoogst, waardoor veel van de hardware wordt gevraagd. Spelers zullen dus een flink systeem nodig hebben om de modus goed te draaien. Check de tweet hieronder:

Hoewel het screenshot hierboven levendige graphics toont, is niet iedereen onder de indruk. Spelers klagen namelijk over te felle kleuren, die niet in Crysis uit 2007 zaten. Daarnaast vraagt men zich af of de nieuwe Ray-Tracing-effecten aan staan in het screenshot. Het is aannemelijk dat ook die instelling in ‘Can it Run Crysis’-modus op zijn hoogst staat, maar dat zien spelers niet op de afbeelding.

Crysis Remastered komt op 18 september naar PC, Xbox One en PS4. Een Nintendo Switch-versie kwam al in juli uit.

Tagged
Dwayne Vrancken
Speelt sinds zijn tienerjaren al PlayStation-games en heeft dit platform nooit verlaten. Verknocht Metal Gear- en Naughty Dog-fan, maar kan zichzelf ook uren verliezen in een goede JRPG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.