Control Xbox Game Passs

Control komt blijkbaar toch niet naar Xbox Game Pass

Nieuws

update>Zowel uitgever 505 Games als Microsoft zeggen niet af te weten van de komst van Control naar de Xbox Game Pass.

In een verklaring aan VG247 laat 505 Games weten dat de informatie van Phil Spencer incorrect is. Ook Microsoft laat in een verklaring weten dat de game niet naar Xbox Game Pass zal komen.
[Origineel bericht] Gisteren onthulde we al een de games die deze maand naar Xbox Game Pass komt en daar kunnen we binnenkort Control aan toevoegen.
Dit liet Phil Spencer weten tijdens een Extra Life stream op Mixer. Hij zegt rond 44:00 dat de game naar de service komt, zoals opgemerkt werd door Twitteraar Wario 64.

Spencer is blij dat de game naar Xbox Game Pass komt, aangezien hij daardoor voor een groter publiek toegankelijk wordt en waarschijnlijk ook meer gespeeld.

Wanneer we de game kunnen verwachten, werd tijdens de stream helaas niet onthuld. We zullen het uiteraard voor jullie op de voet volgen. Control verscheen in augustus en wist ons helaas niet te overtuigen. Desondanks is het leuk om te horen dat je de game voor weinig een kans kunt geven. Gaan jullie de game een kans geven nu het via Microsoft’s abonnementendienst Cte spelen is? Laat het ons vooral weten in de reacties!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.