Civilization VI heeft Battle Royale-modus

Nieuws

Jazeker, je leest het goed. Deze uitgebreide strategie-game heeft een Battle Royale-modus gekregen. Bijzonder, want we hebben dit niet eerder gezien op deze manier.

De nieuwe game-mode van Civilization VI draagt de naam Red Death. In deze mode is het de bedoeling dat je een eenheid in leven houdt. Normaliter doe je dit natuurlijk ook, maar nu moet je je eenheid langer in leven houden dan je tegenstanders. Degene met de langstlevende beschaving is de winnaar van het potje.

In de bijbehorende trailer wordt in vogelvlucht uitgelegd hoe het in elkaar steekt en uit welke groepen je kunt kiezen. De wereld dient een beetje te vergaan en daar zijn de beschavingen ook op gebaseerd: wetenschappers, doomsday-preppers, raiders, piraten. Door de wereld te verkennen vind je nieuwe wapens en voertuigen, welke je kunt gebruiken om je beschaving te beschermen. Denk hierbij aan gevechtshelikopters, tanks en zelfs kernkoppen. Genoeg om je tegenstanders mee van de kaart te vegen!

Je neemt het in deze Red Death-modus op tegen elf andere spelers. Ook komt er nog een mogelijkheid om met kleinere groepen te spelen. De update die de gratis spelmodus toevoegt, wordt automatisch geüpdate door Steam. Dus bekijk hierboven snel de video, of check Steam voor de update.

Tagged
Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de Switch, PC en Playstation 4. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als speler, soms als Dungeon Master.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.