Tiny Tina's Wonderlands

Check hier nieuwe Tiny Tina’s Wonderlands screenshots

Tijdens de E3 hebben we al meer gezien van Tiny Tina’s Wonderlands, de trailer zat boordevol actie en bijzondere wapens, maar we willen natuurlijk meer zien. Er zijn een aantal toffe screenshots vrijgegeven die zeker proeven naar meer.

Het is eerder al duidelijk gemaakt dat Tiny Tina’s Wonderlands meer een fantasy-setting krijgt dan de bekende scifi uit Borderlands, wat erg terugkomt in de screenshots. We zien kastelen, draken en magische zwaarden. Deze verandering komt de serie alleen maar ten goede, als je het mij vraagt! Het blijft nog altijd wel een echte looter shooter, waarbij veel vijanden omleggen en veel items vinden een grote rol speelt.

Tiny Tina kan de wereld en de setting on-the-fly veranderen en aanpassen naar haar eigen wens. Het kan dus maar zo zijn dat je snel omschakelt naar ruimtegevechten, of nog primitiever. Je kunt de game in co-op met vier man spelen, of alleen als dat je voorkeur heeft. Naast de verhaallijn zal de game ook van endgame content voorzien worden. Wij zijn benieuwd naar verdere informatie en beelden! Tiny Tina’s Wonderlands verschijnt begin 2022 voor de Xbox Series X/S, Playstation 5 en voor PC via de Epic Games Store.

 

Tagged
Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de PC , Switch en Playstation 5. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als Dungeon Master.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.