Luigi's Mansion 3

Check hier de co-op mode in Luigi’s Mansion 3

Nieuws Video

Nog maar een weekje tot we met Luigi’s nieuwe, spannende avontuur aan de slag mogen en Nintendo geeft ons nog vlug wat informatie over diens multiplayer. Bekijk de trailer hier of lees hoe deze precies werkt.

Nintendo laat niks aan de verbeelding over. De gameplay trailer is maar liefst 13 minuten lang en geeft ons een uitgebreide blik op hoe je je vrienden het leven zuur kunt maken. De multiplayer is verdeeld in drie speelmodus:  Ghost Hunt, Cannon Barrage en Coin Floating.

In Coin Floating zit je op een waterstoel in een zwembad. Door middel van je stofzuiger kun je je verplaatsen. Het is de bedoeling om de vallende muntjes zo snel mogelijk te pakken en om er zo veel mogelijk te verzamelen. Uiteraard niet zonder obstakels; er vallen ook bommen uit de lucht die je natuurlijk moet ontwijken.

Ghost Hunt doet eigenlijk precies wat de naam doet vermoeden. In kleine teams moet je zoveel mogelijk spoken zien op te zuigen in een arena-achtige begraafplaats. Bepaalde spoken leveren natuurlijk meer punten op dan andere dus je dient daar goed op te letten! Ook hier, de meeste punten wint.

Als laatst is er Canon Barrage. In deze modus moet je met een kanon doelwitten aan gort schieten. Je moet echter wel eerst kanonskogels verzamelen met je team. Zoals het hoort kun je ook je tegenstanders dwarsbomen door hun kanonskogels op te zuigen en te gebruiken.

Tagged
Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de Switch, PC en Playstation 4. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als speler, soms als Dungeon Master.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.