CD Projekt Red gaat zelf met een oplossing komen voor PlayStation 4-eigenaren Cyberpunk 2077

Nieuws

CD Projekt Red heeft in een mail aan teleurgestelde eigenaren van de PlayStation 4-versie van Cyberpunk laten weten nog even geduld te hebben en zelf met een ‘oplossing’ te komen qua tegemoetkoming.

De ontwikkelaar laat in een mail weten dat eigenaren nog even geduld moeten hebben op support om aanspraak te maken op de restitutie. Eerder stuurde de ontwikkelaar deze gamers nog naar Sony, maar die gaf aan dat er een beleid is dat als je de game speelt (ook al is het maar één minuut) je daar geen geld voor kunt terugkrijgen. Dit is een sowieso een opmerkelijk beleid, want je zult een game toch eerst moeten spelen voor je tegen problemen oploopt.

Mocht je de game dus nog niet gespeeld hebben op de PlayStation 4 heb je 14 dagen de tijd om je geld terug te vragen. Het lijkt er echter op dat er in de afgelopen dagen geen (goede) communicatie is geweest tussen de Poolse ontwikkelaar en Sony.

Spelers konden vervolgens een refund aanvragen via de email helpmerefund@cdprojektred.com en daarop heeft CD Projekt Red emails teruggestuurd met de mededeling dat spelers nog even moeten afwachten. Ze zullen in ieder geval voor het einde van dit jaar nog terugkomen, dus dat is nog enigszins positief.

Cyberpunk 2077 email refund

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

2 thoughts on “CD Projekt Red gaat zelf met een oplossing komen voor PlayStation 4-eigenaren Cyberpunk 2077

  1. Tot nu toe hebben ze zo’n beetje iedere belofte de afgelopen 3 jaar verbroken, ik heb er dus niet zoveel vertrouwen in dat ze (nu het om geld teruggeven gaat) dan nu ineens wel goudeerlijk zijn en hun belofte waarmaken. Zeker geziene het feit dat hun aandeel de afgelopen 2 weken sneller zinkt dan een het anker van een schip. 34% is het aandeel al gedaald sinds 4 december, wat gelijk staat aan een bedrag van 1 miljard dollar, das niet niks..

    1. Tjah het bedrijf zit nu in een crisis situatie. Er zijn nu al wel al een aantal ‘hot fixes’ gebracht en ik denk dat ze die next-gen upgrade in één keer goed moeten brengen om wat van de negativiteit af te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.