Cars 3: Vol gas voor de winst

Cars 3: Vol gas voor de winst aangekondigd; komt in juni

Nieuws Video

Warner Bros en Avalanche Software komen in juni met Cars 3: Vol gas voor de winst. De racegame wordt ontwikkeld voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U en Nintendo Switch.

Cars 3: Vol gas voor de winst

Cars 3: Vol gas voor de winst komt nog voor deze zomer

Cars 3: Vol gas voor de winst zet de verhaallijn uit Cars 3 voort met gloednieuwe avonturen boordevol actie. De spelers worden meegevoerd in een racewedstrijd met bekende en onbekende gezichten. Spelers kunnen zich samen met Bliksem McQueen en Cruz Ramirez voorbereiden om het op te nemen tegen de rivaal Jackson Storm. De game bevat meer dan 20 aanpasbare personages, waaronder populaire helden uit de Cars-franchise en een nieuwe generatie racers. Verder kunnen spelers hun favoriete race-omgevingen kiezen uit een reeks bekende locaties uit de film, zoals Radiator Springs en Florida International Speedway, met meer dan 20 unieke circuits in 13 verschillende locaties.

Cars 3: Vol gas voor de winst is een game waarin de spelers hun rijvaardigheden kunnen verbeteren voor de ultieme wedstrijdrace-ervaring. In de zes sensationele spelmodi kunnen de spelers vaardigheden verkrijgen en uitbreiden. Zo laten ze hun personages vorderen door te trainen en racevaardigheidstests uit te voeren, waarmee ze nieuwe modi, circuits, personages en nog veel meer kunnen vrijspelen. Spelers kunnen een groot aantal rijkunsten verbeteren, waaronder slippen, turbo, rijden op twee wielen, achteruit rijden en van opzij rammen. Dankzij de unieke modi en vaardigheden leren de spelers betere speltechnieken en kunnen ze beloningen verkrijgen voor hun deskundigheid. Cars 3: Vol gas voor de winst biedt een spannende ervaring boordevol actie, waarin training en vaardigheid spelers een voorsprong kunnen bieden in een race-ervaring die iedereen kan winnen.

Bovendien kunnen spelers Cars 3: Vol gas voor de winst alleen of samen met vrienden spelen om de diverse racestijlen en -modi nog beter onder de knie te krijgen. Het spel, dat nu reeds kan worden vooruitbesteld, bevat de mogelijkheid om samen te spelen op een lokaal gesplitst scherm. Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen of een team vormen en samen thuis spelen, waardoor vrienden en familie gemakkelijk op elk moment aan de race kunnen deelnemen voor gezamenlijk vermaak.

In een reactie laat John Blackburn, vicevoorzitter en algemeen directeur van Avalanche Software weten:

“Het was geweldig om weer samen te werken met het Pixar-team voor deze nieuwe game voor de geliefde Cars-franchise,.Cars 3: Vol gas voor de winst is een game waarmee de fans kunnen voortbouwen op hun ervaring met deze geweldige film en waarin ze de sensatie van snelheid voelen op de circuits door deel te nemen aan races en stunts en technieken onder de knie krijgen. Het biedt vermaak voor het hele gezin.”

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.