Call of Duty Modern Warfare Spec Ops, Battle Royale

Call of Duty Modern Warfare dumpt ‘prestige’ systeem voor iets anders

Nieuws

Spelers van Call of Duty Modern Warfare zullen niet meer tegen een prestige reset op hoeven te hikken. De reboot gaat namelijk een andere systeem introduceren voor het levelen in de multiplayer.

In een bericht op de officiële site wordt er meer informatie over de veranderingen in het progressiesysteem van Call of Duty Modern Warfare. Het systeem moet ervoor zorgen dat spelers meer beloont worden. Daarentegen hoeven ze niet opnieuw te beginnen wanneer ze een bepaald level behaald hebben. Tussen de levels 1-55 zul je typische ranks behalen, maar daarna wordt deze omgezet in ‘Seasonal Officer Ranks’. Je begint dan met ‘Officer Rank 1’ en zult per rank weer 100 levels kunnen behalen.

Het systeem werkt eigenlijk vergelijkbaar als het voorgaande, maar dan zonder de prestige, maar een uitbreiding van wat je al deed. Dit keer krijg je ook ‘Officer Challenges’, waarmee je extra xp kunt verdienen. Daarmee verkrijg je weer speciale medailles die je weer voor speciale emblemen kunt inruilen. Zodra je de 100 levels hebt behaald (en dus één rank bent gestegen) verdien je een blauwdruk voor en een geanimeerde embleem scoren.

Je kunt overigens ook extra xp verdienen door ‘Challenge Missions’ meervoudige opdrachten die via de Barracks Menu te kiezen zijn. Er zijn gemiddeld 50 attachment per wapen te ontgrendelen, dus je bent wel even zoet om dit allemaal vrij te spelen.

Call of Duty Modern Warfare verschijnt aanstaande vrijdag voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game maakt overigens geen gebruik van lootboxes, maar krijgt een Battle Pass.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.