Breath of the Wild 2

Breath of the Wild 2 ‘in de planning voor 2020’

Nieuws

Er wordt op Twitter gesuggereerd dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 mogelijk al voor volgend jaar in de planning staat. Al ligt het er natuurlijk aan of Nintendo de game niet uitstelt.

Dit meldt de bekende lekker ‘New_WabiSabi op Twitter. Hij heeft een goede reputatie als het aankomt om het lekken van Nintendo nieuws. Het is zelfs zover gekomen dat Nintendo hem via de rechtbank tot een ‘cease and desist order’ heeft gedwongen. Echter weerhoudt het hem blijkbaar niet toch af en toe een cryptische hint te droppen.

Dit keer meldt hij dat de sequel op Breath of the Wild al voor volgend jaar in de planning staat.

Het lijkt op zich haalbaar voor Nintendo, aangezien de game zich in dezelfde wereld afspeelt. Echter is Nintendo bekend om het uitstellen van games uit deze serie. Bovendien wijzen vacaturen van Nintendo voor een scenario planner en level designer erop dat de game nog vol in ontwikkeling is.

Breath of the Wild 2 werd, geheel onverwacht, tijdens de E3 aangekondigd. We weten dat het verhaal een stuk duister gaat worden en dat het team inspiratie uit Red Dead Redemption 2 heeft gehaald. De game is in ontwikkeling voor de Nintendo Switch.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

2 thoughts on “Breath of the Wild 2 ‘in de planning voor 2020’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.