Bloodborne

Bloodborne remaster komt naar pc en PlayStation 5?!

Gerucht

Er gaan nieuwe geruchten de ronde dat Bluepoint Games bezig is met een remaster van Bloodborne voor de pc en PlayStation 5.

Het gerucht werd flink aangewakkerd toen een streamer genaamd CaseyExplosion 100 dollar aan een liefdadigheidsinstelling voor raciale rechtvaardigheid beloofde in ruil voor informatie over de beruchte remaster van Bloodborne.

De streamer bevestigde even later al dat er een remaster van Bloodborne naar de pc zou komen en dat ze wist wie deze port zou maken. Dit zou ze van een betrouwbare bron bij Sony hebben vernomen.

De port en remaster voor de pc en PlayStation 5 zou eigenlijk tijdens het event van Sony moeten worden onthuld. Sony liet dit event annuleren door de toestand in de VS.

Hoewel CaseyExplosion nooit zou zeggen wie de game zou ontwikkelen, wist YouTuber PC Gaming Inquisition te bevestigen dat het om Bluepoint Games (bekend van de befaande Shadow of the Colossus remake) en QLOB (Dark Souls Remastered). Vooralsnog is er nog niks door Sony bevestigd en zullen we nog even moeten wachten. Zouden jullie Bloodborne opnieuw in huis halen om hem in 4K en 60fps te kunnen spelen?

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.