Binding of Isaac prequel heeft release date

Nieuws

Deze game, ook wel The Legend of Bum-bo genoemd, zal zich dus voor The Binding of Isaac afspelen. Op welke manier het verhaal gelinkt is, gaan we nog achter komen.

The Legend of Bum-bo wordt, in tegenstelling tot Binding of Isaac, een ‘real-time strategy’ game. Om buurten vallen jij en vijanden elkaar aan. Bum-bo heeft een arsenaal aan spullen bij zich, zoals vishaken, naalden en ander gereedschap om zijn vijanden te vermorzelen. Zoals je in de trailer kunt zien heeft het ook een unieke uitstraling gekregen. Bum-bo is een personage van karton, evenals je vijanden. Een leuke mix tussen 2D en 3D, welke we niet vaak zien.

Net als zijn voorganger zit de game weer vol misselijkmakende wezens en kerker-achtige ruimtes. We kunnen op 12 november aan de gang met de game op de PC. Later zal de game ook op de Switch en iOS verschijnen.

Tagged
Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de Switch, PC en Playstation 4. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als speler, soms als Dungeon Master.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.