Devolver Direct

Bekijk hier Devolver Digital’s E3 show terug

Nieuws

Devolver Digital heeft elk jaar de grappigste E3 show waarin ze de complete game-industrie op de hak nemen. Deze is niet anders en duurt maar 20 minuten! Voor het geval dat je nu al door je data heen bent vanwege al het E3 geweld hebben we ook alle aankondigingen erbij gezet.

Devolver Digital is een van de tofste indie uitgevers die game-land kent. Zij hebben altijd wel een paar nieuwe pareltjes in de stal en zorgen met enige regelmaat voor een komische noot en de nodige kritiek op alles wat er nieuw en populair is.

De aankondigingen:

-Fall Guys Ultimate Knockout is een partygame waarin je een parcours moet afleggen met een stapel tegenstanders. Het parcours doet denken aan tv-programma’s zoals Takashi’s Castle en Wipe-Out en de mannetjes, of ‘Fall Guys’ zijn peervormige blobs. Race naar de finish en stoot af en toe een tegenstander van het veld! We kunnen Fall Guys Ultimate Knockout begin 2020 verwachten voor PlayStation 4 en PC.

Carrion is een omgedraaide horrorgame, waarin jij het monster bent. Het is een 2d sidescroller waarin je als monster alle kanten op kan en je iedereen kan uitmoorden. Carrion komt in 2020 naar PC en consoles.

The Messenger Picnic Panic is een gratis DLC voor The Messenger waarin je op het strand en in de branding door kleurrijke gebieden mag (onder andere) racen. Op 11 juli mogen we deze uitbreiding verwachten, The Messenger is nu al uit op Switch, PlayStation 4 en PC.

My Friend Pedro is een sidescrolling shoot m up als geen ander. We kenden de game al van eerdere trailers en aankondigingen, maar ze wilden er nog even bij zeggen dat My Friend Pedro op 20 juni uitkomt voor de Switch en PC.

Check hieronder de complete show, het is een aanrader!

Voor de context: De shows van Devolver Digital op E3 sluiten op elkaar aan, mocht je de eerdere nog willen zien check deze links voor E3 2017 en E3 2018. (Binnen een uur heb je ze allemaal gezien..)

Tagged
Roel van Eeden
Gamer, vader, schrijver, dienstindeler bij Arriva, liefhebbende echtgenoot, in willekeurige volgorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.