Battlefield 1

Battlefield 1 Beta mogelijk verlengt

Gerucht Nieuws

Mocht naar jouw mening de Beta van Battlefield 1 te kort  zijn? Dan hebben we mogelijk goed nieuws voor jou. DICE heeft iedereen verrast toen zij aankondigden dat de Battlefield 1 Beta een andere map zou gaan krijgen dan de Alpha. Mensen hadden het vermoedden dat de map St. Quentin Scar zou terug keren naar de Beta.

De map had natuurlijk de Senai Desert map al speelbaar. Maar dat heeft de fans niet gestopt om de terugkeer van een Alpha map te vragen. Nu lijkt het er op dat DICE het daadwerkelijk gaat uitvoeren. Het Battlefield 1 twitter account heeft een eindeloze rij aan tweets gekregen met de vraag voor een nieuwe map. Normaal zou het standaard antwoord “thanks for the feedback” zijn. Dit antwoord is de afgelopen dagen een klein beetje veranderd.

degene die het account beheert stuurt nu de mensen met de vraag door naar de officiële forums. Ook word er verteld dat DICE “open for suggestions” zou zijn voor een alternatieve map. Misschien is het ver gegrepen, maar het zou geen verkeerde zet zijn voor DICE om een extra map toe te voegen. Ook al is het voor een beperkte tijd.
beta

Het zou niet de eerste keer zijn voor DICE om een nieuwe map toe te voegen aan een beta. Als we terug kijken naar de Battlefield 3 beta dan kreeg die tijdens de laatste dagen van de Beta de Caspian Border map. Dit was omdat er klachten waren van de spelers dat de Operation Metro map niet liet zien waar de Battlefield series voor zouden moeten staan.

Het einde is in zicht of toch niet?

Met de al aangekondigde eind datum voor de Beta zou dit nog niet hoeven te betekenen dat het daar eindigt. DICE staat er om bekend dat mocht de vraag er naar zijn een beta verlengt kan worden met één weekend. Met het gezegde Time will tell in het achterhoofd houdend zullen we inderdaad maar moeten wachten en zien wat er gaat gebeuren.

Tagged
Lorenzo Van Dee
Met een passie voor films, games en pop culture ga ik door het leven. Ik deel graag nieuwtjes met iedereen naast mijn werk/opleiding. Als ik niet aan het werk ben dan speel ik graag video games of duik ik met vrienden een boardgame in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.