Batman: Arkham Knight aangekondigd als afsluiting van Rocksteady’s trilogie

Nieuws Video

Eindelijk is dan het nieuwe project van Rocksteady Studios onthuld. Het gaat niet om een game van de Teenage Mutant Ninja Turtles of iets met meerdere helden uit het DC-universum, maar om Batman: Arkham Knight. Dat meldt uitgever Warner Bros. in een persbericht. De game wordt ook uitgelicht in de april-editie van Game Informer, waar ongetwijfeld nog meer details uit naar voren zullen komen.

Eerste details Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van Batman: Arkham City af. We zullen in deze vierde Arkham-game, die door de makers als de afsluiting van hun trilogie wordt aangeduid, voor het eerst met de Batmobile door de straten van Gotham City kunnen scheuren.

Ook zullen veel bekende slechteriken terugkeren in dit afsluitende deel van de Arkham-reeks. Denk daarbij aan Scarecrow, Penguin, Two-Face en Harley Quinn. Niet Hush, maar Scarecrow lijkt de antagonist van de game te worden.

Alleen voor PS4, XONE en PC

De game staat gepland voor dit jaar en zal op de PlayStation 4, Xbox One en PC verschijnen. Warner Bros. heeft gelijk ook de eerste trailer uitgebracht, die je hieronder kunt checken. Lijkt Batman: Arkham Knight jullie wat?

[jwplayer config=”gn” file=”http://www.youtube.com/watch?v=2L-HwZUw_Kw”]

Tagged
Boyd Willemsen
Typische IT'er die gek is van games en tech en al wat jaartjes schrijft voor Gamingnation.
http://Gamingnation.nl

2 thoughts on “Batman: Arkham Knight aangekondigd als afsluiting van Rocksteady’s trilogie

  1. Leuk, al die slechteriken, dat zeker. Eerst maar even wat ingame footage afwachten, maar kan me niet voorstellen dat het veel anders zal zijn als de voorgaande games

    1. Het zou toch wat zijn, als ze deze kwaliteit ingame-beelden kunnen bieden. Ben ook wel benieuwd hoe ze gameplaytechnisch het e.e.a. gaan aanpassen/vernieuwen om het fris te houden. Het vechtsysteem van Origins was nagenoeg een kopie van City, maar voelde toch iets minder lekker aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.