gameplay, assassin's creed valhalla, eivor

Assassin’s Creed Valhalla heeft een releasedatum

Nieuws

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 17 november 2020 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

Tevens is de game verkrijgbaar voor Xbox Series X en PlayStation 5 bij de lancering van deze consoles. Spelers die Assassin’s Creed Valhalla op de huidige consoles aanschaffen, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5. Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice.

In de gloednieuwe gameplay trailer van Assassin’s Creed Valhalla krijgen spelers tal van nieuwigheden te zien, waaronder een nieuw vechtsysteem, raiding, assaults en open wereld activiteiten. De raids zitten boordevol actie en de game is bruter dan ooit tevoren, waarbij spelers gebruikmaken van een nieuw vechtsysteem waarmee je vijanden kan beuken, ontdoen van hun ledematen en onthoofden. Eivor is in staat om bijlen, zwaarden en zelfs schilden te gebruiken tegen de meest uiteenlopende soorten vijanden. Tevens keert de Hidden Blade terug, die spelers in staat stelt om vijanden met dodelijke precisie neer te halen. In de gehele wereld komen spelers uitdagingen tegen, waaronder unieke en verrassende personages met onvergetelijke verhalen en een verscheidenheid aan adembenemende landschappen. Spelers hebben eveneens toegang tot tal van aanpassingsopties om haar, tatoeages, oorlogsverf, wapens en uitrusting te wijzigen, naast de mogelijkheid om op elk moment te wisselen tussen de mannelijke of vrouwelijke Eivor. Politieke allianties, gevechtsbeslissingen en dialoogkeuzes beïnvloeden de wereld van Assassin’s Creed Valhalla, waardoor spelers weloverwogen keuzes moeten maken om hun clan en toekomst te beschermen.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

4 thoughts on “Assassin’s Creed Valhalla heeft een releasedatum

 1. Ik heb echt een hekel aan de exclusiviteits onzin van Epic Games, en dan met name de alles vernietigende kapitalistische gedachte erachter. Gewoon met een zakken geld rechten opkopen en daardoor andere bedrijven (dit geval Steam) die veel betere producten/service leveren uit de markt stoten.

  …en ik weet dat het ook gewoon de koop is op de Uplay store, maar dan voelt het nog steeds aan alsof je het exclusiviteits-gedoe support.

  Voor mij wel extra balen want het Vikings tijdperk en de Noorse Mythologie is iets wat mij zeker aanspreekt. Heb er zelfs studies in gevolgd. Mijn profielfoto is niet voor niks een afbeelding van de ‘Valknot’

  1. Ja het is inderdaad wel heel zuur voor degene die liever niet via Epic Games kopen, maar ik begrijp ontwikkelaars wel ivm hetgeen ze zelf overhouden. Wellicht dat dit ook weer een deal voor een jaar is en hij alsnog naar Steam komt..

 2. Het is helaas nog niet bekend of Valhalla op Steam zal uitkomen. Het spel za voorlopig alleen nog maar beschikbaar zijn op Uplay en de EGS. Sowieso heb ik het gevoel dat Ubisoft meer en meer afstand aan het nemen is van Steam, dus ik zal niet teveel verwachtingen hebben wat betreft een tijdige Steam release.

 3. En dan een jaar later op Steam? Of komt het helemaal niet op Steam??

  Ik kan nergens duidelijke informatie vinden over de Epic deal, meestal is het een 1 year exclusivity deal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.