Assassin's Creed Ragnarok

Assassin’s Creed Ragnarok Valhalla en Mjölnir edities gespot

Gerucht

Gisteren doken er al geruchten over Assassin’s Creed Ragnarok op het internet. Nu zijn er ook retailers die de komst van de game lijken te bevestigen.

De game lijkt weer een slecht bewaard geheim van Ubisoft te worden, maar desondanks zijn we er niet minder enthousiast over. Helemaal nu we horen dat er Mjölnir en Valhalla edities komen. Deze versies werden bij zowel Amazon Duitsland en Gamestop Italië gespot. Ze zijn wel inmiddels van de websites afgehaald, maar gelukkig was er een Redditor er snel bij en had er screenshots van gemaakt.

Assasin's Creed Ragnarok valhalla en Mjölnir editions

Assasin's Creed Ragnarok Mjölnir edition

 

Zo lang er nog niks door Ubisoft bevestigd wordt, nemen we dit vooralsnog met een korrel zout. Echter worden de geruchten over een Assassin’s Creed in de Vikingen-tijdperk steeds hardnekkiger. Lijkt het jullie een goed tijdperk om als Assassin te verkennen? Laat het ons weten in de reacties!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

5 thoughts on “Assassin’s Creed Ragnarok Valhalla en Mjölnir edities gespot

  1. Enigste wat niet lijkt te kloppen is de titel van de game. Vandaag toch echt de eerste cinematic trailer van de nieuwe Assassin’s Creed game online gegaan. En Viking thema blijkt gewoon te kloppen, al was dit al in 2019 door Ubisoft bevestigd. In 2019 heeft Ubisoft in interview bevestigd dat zowel een Viking thema én een Chinees-thema AC game in de maak was. Volgende AC gaat dus in China afspelen.

  2. Voordat je onbeschoft doet Timo, kan je dan eerst lezen? Er staat duidelijk de tag GERUCHT bij. Heb je een woordenboek nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.