Assassin's Creed Odyssey

Assassin’s Creed Odyssey november update

Nieuws

Met deze update en roadmap krijgen we een beter idee wat Ubisoft bedoelde met de game blijven ondersteunen.

Alle updates van november zijn gratis, dus speelbaar voor iedereen die de game bezit.

Story content:

The Lost Tales of Greece; onderverdeeld in twee questlines namelijk The Show Must Go On en Divine Intervention.

  • The Show Must Go On; Je gaat terug naar het gevecht van Leonidas en zijn 300 Spartanen, maar dan in een toneelstuk. Het is aan jouw of je het script volgt of niet.
  • Divine Intervention; Je zal een mysterieuze vrouw ontmoeten die jouw kwaliteiten zal testen in een reeks ‘divine trails’.

Epic events

Epic events zullen om en om een epic mercenary en een epic schip zijn. Elke week verschijnt er een nieuwe.

Nieuwe dingen

Er zullen nieuwe betaalde outfits beschikbaar worden, maar deze zullen ook via de shop van Oikos te koop zijn, of als random drop uit een van zijn olympic gifts. Het gaat hier om de Odysseus pack, die een nieuwe skin van je schip heeft, nieuwe outfits, een skin voor je paard, een nieuw crew theme en een nieuw boegbeeld.

Vanaf 13 november zal ‘Steropes the Cyclops’ op je wachten in zijn lair. Als je hem weet te verslaan dan krijg je zijn legendary boog.

Je zal binnenkort ook een paar nieuwe opties tegenkomen in je menu, namelijk;

  • Uiterlijk vertoon, je kan een item (bijvoorbeeld een toffe helm die slechte stats heeft) over een ander item aan hebben. Zo heb je wel de stats die je wil, en ook het uiterlijk vertoon dat je graag hebt.
  • Level cap, De level cap gaat omhoog naar 70, zo hebben spelers die al level 50 zijn maar nog lang niet alles hebben uitgespeeld ook nog een uitdaging.
  • Auto-craft pijlen, je kan voortaan standaardpijlen automatisch laten craften, dan hoef je niet meer midden in een gevecht op pauze te drukken en de pijlen handmatig bij te vullen. Hiervoor moet je wel genoeg hout hebben om ze te kunnen craften.
  • XP-boosters, een gevoelig onderwerp, maar vanaf binnenkort kan je ze ook pauzeren. Zo kan je nog efficiënter omgaan met je boosts.
  • Gear upgrades, Het upgraden van je gear gaat goedkoper worden. Dit voor een beter balans.

Nb: Dit zijn allemaal (oké, grotendeeld) gratis updates en hiervoor heb je niet de season pass nodig, de content van de season pass begint in december, waar onder andere ook Assassin’s Creed III Remastered bij zit. Voor meer informatie kan je terecht bij Ubisoft.

Deze video vat alles nog even samen:

Tagged
Roel van Eeden
Gamer, vader, schrijver, dienstindeler bij Arriva, liefhebbende echtgenoot, in willekeurige volgorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.