Apex Legends

Apex Legends nieuws voor vannacht geteased

Gerucht

Respawn laat middels het officiële Twitter-account weten dat we vannacht (tijdens het EA Play Live event) nieuws over Apex Legends zullen krijgen.

In een Tweet schrijft de ontwikkelaar dat ze meer informatie gaan geven over wat er komende is voor de Battle Royale game.

Er zijn nog van allerlei dingen die fans graag voor de game zouden zien. Zo is er een groep die niet kan wachten om de game op de Nintendo Switch te spelen (waaronder ondergetekende). EA liet tijdens een vergadering met de investeerder al eens doorschemeren dat ze meer van hun games naar de hybride console van Nintendo willen brengen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat ze eindelijk de cross-play ondersteuning gaan aankondigen. Eerder deze maand kreeg Need for Speed Heat al ondersteuning ervoor. Met de nieuwe generatie consoles aanstaande zou er meer spelers zijn bij de lancering van de nieuwe consoles.

Daarnaast is het ook mogelijk dat ze alleen de next-gen versie van de game gaan aankondigen en daarvoor wel gebruik maken van de cross-play functie. Aangezien Season 5 van de game nog tot augustus gaande is, verwachten we geen nieuws over het zesde in-game seizoen. Hoe dan ook zullen we vannacht klaar zitten! Wat hopen jullie dat Respawn gaat laten zien? Laat het ons weten in de reacties!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.