Apex Legends Holo-day Bash Event

Apex Legends Holo-Day Bash Event nu live

Nieuws

Apex Legends spelers kunnen zich weer met een nieuw event bezighouden. Mirage is namelijk de host van het Holo-Day Bash Event.

Het event is speelbaar tussen 12 december en 7 januari en introduceert de Winter Express modus. Daarin moeten drie teams van drie spelers proberen de trein in handen te krijgen. De ontwikkelaar gaf de volgende overzicht voor het event:

Holo-Day Bash Overview

Limited Time Mode – Winter Express
A non-Battle Royale point-capture mode featuring three teams of three
Exclusive event challenges with free earnable cosmetics, including two Legendary weapon skins
Town Takeover – The Mirage Voyage
24 Event Limited premium cosmetics available directly for Apex Coins and Crafting Metals and available through Holo-Day Bash Event Packs
Pathfinder Heirloom Set Preview
Unlock all 24 Holo-Day Bash Event Pack cosmetics during the event and unlock the Pathfinder Heirloom set for free
Double XP Weekend

Winter Express

Drie teams van drie spelers moeten de trein in World’s Edge zien over te nemen. De trein zal overigens een kortere route rijden dan normaal. Spelers krijgen automatisch een load-out toegewezen. Geëlimineerde spelers respawnen naar elke ronde en kunnen tussendoor ook van Legend verwisselen. Het team dat de meeste rondes uit drie winnen, zijn de winnaars. De load-outs zullen overigens dagelijks gehusseld worden, dus check geregeld of er iets leuks voor jou tussen zit.

Daarnaast laat Respawn weten dat er dit weekend (van 13 tot en met 16 december) dubbele XP te verdienen is en dat er gedurende het event tijdelijke cosmetische items te verkrijgen zijn. Deze zijn te koop middels Apex Coins of vrij te spelen middels Crafting materialen of in de Apex Packs. Als je alle 24 items hebt vrijgespeeld, krijg je Pathfinder’s Heirloom set.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.