Anakin Skywalker komt als speelbaar personage naar Battlefront 2

Nieuws

Sinds de launch van Battlefront 2 hebben we al een hoop iconische personages voorbij zien komen waar we mee mochten spelen. Verdraai het lot en zorg er voor dat jij met Anakin de ‘high ground’ hebt.

Eerder mochten we al genieten van een aantal speelbare personages uit de prequels, namelijk Obi-Wan Kenobi, General Grievous en Count Dooku. Nu mag de duistere leerling van Palpatine zich daarbij aansluiten. Anakin Skylwaker zal zich op het strijdveld laten zien, samen met de ‘clone troopers’. In een korte teaser zien we hoe Anakin er uit komt te zien, wat ongeveer gelijk is aan de derde film van de prequels.

Naast Anakin Skywalker komt er nog meer content naar de game. De ‘Chosen One’ update, welke op 27 februari uitkomt, bevat ook nog een grootschalige multiplayer modus, waarbij het veroveren van punten centraal staat. Meer dan dit is er vooralsnog niet bekend.

Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de Switch, PC en Playstation 4. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als speler, soms als Dungeon Master.

2 thoughts on “Anakin Skywalker komt als speelbaar personage naar Battlefront 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.