Adverteren

Gamingnation brengt dagelijks veel nieuws, reviews, video’s en screenshots onder de aandacht van gamers over het hele land. Een groeiend aantal gamers met interesses in alle genres qua games maar ook met een liefde voor consumentenelektronica, films, sport en muziek. Gamingnation is hierdoor een fantastische plek om te adverteren met games, hardware, software, films, muziek, websites en vele andere dingen. Hier bereikt u dagelijks vele duizenden van uw doelgroep.

90% van de bezoekers van Gamingnation.nl zijn woonachtig in Nederland. De overige 10% komen uit België. Hun leeftijd ligt tussen de 18 en de 34, 60% van onze bezoekers valt binnen deze leeftijdsgroep. Ongeveer 55% van de bezoekers zijn man tegenover 45% vrouwen. Herkent u hierin uw doelgroep? Lees dan snel verder om te kijken wat de advertentiemogelijkheden zijn op Gamingnation.nl.

Adverteren bij Gamingnation betekent een advertentie die aan al uw wensen zal worden aangepast. U bepaalt de grootte, positie en de tijd die deze online blijft staan. Wij zullen dan met u rondom de tafel gaan zitten voor de beste uitwerking en de ideale prijs.

Mogelijkheden om te adverteren:

  • Banner met tekst, grootte 940×198
  • Advertentie met tekst en link, grootte: 125×125 (zes advertentieplaatsen)
  • Advertentie met tekst en link (flash ook mogelijk), grootte 250×250 (één advertentieplaats)
  • Een simpel stukje tekst met een link
  • De achtergrond van de website benutten als advertentieruimte
  • Gesponsorde artikelen worden overwogen, maar zijn afhankelijk van het soort inhoud
  • Ook is er de mogelijk om een advertentie te plaatsen in onze eigen video’s. Deze zullen wij toevoegen aan alle Let’s Plays, video-items en andere video’s die wij zelf maken.

Interesse in een advertentie? Neem dan contact op met hoofdredacteur Joey Hasselbach via j.hasselbach@gamingnation.nl.