GTA 6, nieuwe GTA

Acteur noemt motion capture werk voor GTA 6 “een fout”

Nieuws

Tim Neff zette de wereld in vuur en vlam door op zijn online CV GTA 6 te vermelden. De acteur meldde namelijk dat hij motion capture werk voor de nog aan te kondigen game van Rockstar zou doen.

Toch geen werk aan GTA 6 door Tim Neff

Door Grand Theft Auto 6 op zijn cv te zetten, wist Tim Neff wel behoorlijk wat aandacht voor zijn werk te trekken. De acteur had in het verleden wat kleinere rollen, zoals in Suburbicon en Why Him? met James Franco.

Echter heeft de acteur al zelf gereageerd op dit euvel. Op de site PCGamesN laat hij namelijk weten dat hij niet achter de cv zit en zelfs niet eens van die site afwist. Volgens Neff wordt hij keihard getrolld op internet en heeft hij na zijn werk voor GTA V niks meer gedaan.

Het is niet officieel, maar eigenlijk weet iedereen al dat Rockstar met de voorbereidende fase is voor de nieuwe Grand Theft Auto. Echter ligt de focus nu eerst op Red Dead Redemption 2 dat in de lente van volgend jaar moet verschijnen. Wat vinden jullie van deze actie? Geloven jullie Neff? Of denken jullie dat hier meer achter zit?

Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.