Twelve Minutes, thriller

12 Minutes komt naar de PS4, PS5 en Switch

Nieuws

Afgelopen augustus kwam puzzelgame 12 Minutes uit voor de PC en Xbox-consoles. Eigenaren van een moderne Playstation of een Switch hebben geluk, want het spel zal binnenkort ook naar die platformen komen.

In een Tweet kondigde uitgever Annapurna Interactive namelijk aan dat 12 Minutes vanaf 7 december te spelen zal zijn op de PS4, PS5 en Switch. De Tweet werd vergezeld door een trailer vol met positieve quotes over het spel. 12 Minutes speelt zich af rond een echtpaar dat plotseling in hun appartement aangevallen wordt door een vreemde man. De speler krijgt vervolgens een timeloop van twaalf minuten waarin hij of zij het mysterie achter deze man moet oplossen.

Tagged
Niek Vink
Oprichter, redacteur en columnist van Gamingnation Volg zijn Twitter-account op @NiekVink1

2 thoughts on “12 Minutes komt naar de PS4, PS5 en Switch

  1. Waarom zou nieuws onder wellicht interessant voor jou uit 2015, 2017 en 2020 interessant zijn?
    Nieuws van de afgeopen maand ,maanden een vooruit blik op volgend jaar is toch interessanter of ben ik nou gek?.

    1. Ja klopt en dit lijkt ook een bug te zijn in het thema dat we gebruiken. Heb al diverse keren geprobeerd om dit te veranderen, maar hij blijft oud nieuws ophalen. Er zit ook bijna geen logica achter hoe dit precies interessant zou moeten wezen. Toch bedankt voor je feedback en ik ga hier in de nabije toekomst zeker ook nog wat mee doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.