IndieNation

IndieNation: Sinner: Sacrifice for Redemption

Triple A games geven vaak veel geld uit aan het promoten van hun game. Hierdoor komt de game vaker in het nieuws om de verkoop extra te stimuleren. Indie ontwikkelaars kunnen minder gebruik maken van deze middelen en besteden het geld vooral aan de game zelf. Daarom lichten wij af en toe een veelbelovende indie game uit, met deze keer Sinner: Sacrifice for Redemption. 

Neem het op tegen de zeven dodelijke zondes

In deze boss battler, die geïnspireerd is door Dark Souls, zal je stats moeten opofferen om boss fights aan te gaan. Deze nieuwe aanpak zal een nieuwe draai aan uitdagende combat geven.

De bosses zijn ‘sins’, die jij als ‘Sinner’ zal moeten verslaan. Zeven van de acht bosses zullen de zeven dodelijke zondes voorstellen. Je bent dus Sinner, je hebt geen idee hoe je terecht bent gekomen in de wereld waar je bent, maar het wordt al snel duidelijk dat je jezelf zal moeten verdedigen en je zondes bevechten.

Sinner: Sacrifice for Redemption is door Dark Star Studio ontwikkeld en uitgegeven door Another Indie Studio. De game zal 25 april op PlayStation 4, Xbox One en Steam uitkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.