Column

Column-Nation: Even voorstellen

Hallo daar! Ik ben Rogier, een 24-jarige jongeman uit Arnhem en sinds een paar dagen lid van de GamingNation crew! Ik zal daarom wat over mezelf, m’n korte geschiedenis en m’n liefde voor gamen vertellen.

Zoals vele anderen rondom mijn leeftijd, ben ook ik begonnen met een dikke, oude, grijze gameboy. Hier heb ik al tierend en (kinderlijk) vloekend Super Mario Land op gespeeld, maar door gebrek aan skills, nooit uitgespeeld.

Tot op de dag vandaag heb ik nog steeds een haat-liefde relatie met deze game. Met name door spellen als Pokémon Yellow, Zelda, Mario en Wario World is mijn carrière als gamer begonnen. Je kan wel zeggen dat ik een echte Nintendo fanboy ben! M’n liefde voor het bedrijf ligt voornamelijk bij Pokémon en Zelda. Nog steeds wordt er op releasedag tijd vrijgemaakt om direct aan de slag te kunnen.

In het dagelijks leven ben ik een ICT’er en werk ik op een Servicedesk in Utrecht. Via mijn werkgever volg ik nog cursussen om me verder te ontwikkelen binnen de IT, al heb ik nog geen precieze richting die ik op wil gaan.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om -natuurlijk- een potje te gamen. Ik ben in het bezit van een Nintendo Switch en 3DS, Playstation 4, een onder het stof verdwenen Xbox360 en Wii u en natuurlijk een prachtige game PC. Ondanks dat ik begonnen ben met een gameboy en N64, blijft pc gamen toch wel mijn favoriet. Ik speel voornamelijk MMO’s, maar ben ook niet vies van adventure games, platformers of een goeie verhalende game. Maar naast het gamen houdt deze jongen ook van films en series kijken, af en toe in een goed boek duiken of een leuk bordspel met makkers spelen.

Ik ben een groot fan van Star Wars & Lord of the Rings, de films en series van Marvel en steeds meer ook ’t entertainment van DC. Met m’n Pathé Unlimited card ben ik dan ook vaak in de bioscoop te vinden om van alles en nog wat te bekijken.

Het lijk me erg leuk om m’n mening en ideeën over games op papier te zetten en te delen met andere game-fans. Over een spel in discussie gaan en eens horen hoe een ander over een game/film/serie denkt is iets waar ik me altijd goed mee kan vermaken. Vandaar dat ik ook de uitdaging aan ga om voor GamingNation ga schrijven. Ik hoop zo m’n ervaringen met spellen op een leuke manier te kunnen delen met iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.