Nieuws

Red Dead Redemption 2 verscheept 26,5 miljoen exemplaren; Borderlands 3 zeven miljoen

Red Dead Redemption 2, Borderlands 3

Take-TWo Interactive heeft hun kwartaalcijfers gepresenteerd en daaruit blijken dat Borderlands 3 en Red Dead Redemption 2 goede zaken doen voor de uitgever.

In een rapportage over het tweede kwartaal van fiscaal jaar 2020 gaf Take-Two Interactive, het moederbedrijf van 2K Games en Rockstar Games een update over de verkopen van een paar games. Daaruit blijkt dat Red Dead Redemption 2 het nog steeds erg goed doet met 26,5 miljoen verscheepte exemplaren. Daar zitten de verkopen van de pc-versie nog niet bij, aangezien die pas in het derde kwartaal verscheen.

Ook Borderlands 3 werd genoemd en daarvan zijn inmiddels 7 miljoen exemplaren verscheept. Dat is een knappe prestatie, aangezien de game op 13 september verscheen en dit kwartaal op 30 september eindigde. In de eerste vijf dagen werden er al vijf miljoen exemplaren van de game verscheept. 70% van alle verkopen werden overigens digitaal gedaan, wat voor een nieuw record van het bedrijf heeft gezorgd.

Het succes van Red Dead Online en de eerder genoemde looter shooter zorgde voor een goed kwartaal. Het was zelfs beter dan de uitgever van tevoren had voorspeld!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.