Nieuws

Rainbow Six Siege komt in jaar 3 met veranderingen

Tijdens de e-sports finale van Rainbow Six Siege, heeft Ubisoft ook een Sneak-Preview gegeven over wat ons in jaar 3 te wachten staat. De roadmap van het derde jaar ziet er anders uit dan de eerste twee jaar.

Het derde jaar van Rainbow Six Siege zal bestaan uit de gebruikelijke vier seizoenen, en er worden ook acht nieuwe operators toegevoegd. Aankomend jaar zal de extra content bij de seizoenen anders zijn dan de afgelopen jaren. Zo zullen er maar twee maps worden toegevoegd, in plaats van de vier die eerdere jaren uitkwamen.

Seizoen 1: Operation Chimera

In seizoen 1 van jaar drie wordt er een CO-OP event uitgebracht, genaamd OUTBREAK. Het event zal vier weken gaan duren, en zal gratis te spelen zijn voor iedereen die Rainbow Six Siege bezit. Tijdens dit event zal je een exclusieve verzameling aan cosmetics kunnen verdienen, die alleen tijdens dit event te krijgen zullen zijn. Naast dit event zullen er ook twee verse operators worden toegevoegd.

 

Seizoen 2

Seizoen 2 zal een traditioneel Rainbow Six seizoen zijn. Er zullen dan twee Italiaanse GIS operators toegevoegd worden, en een nieuwe map met de fonkelnieuwe locatie: Italië.

 

Seizoen 3

Seizoen 3 is weer anders, niet alleen komen de twee nieuwe operators van verschillende ATE’s: namelijke Scotland Yard (VK) en Delta Force (USA), ook zal er geen nieuwe map uitkomen. De map die vrijgegeven wordt bij dit seizoen, zal een een herziene bestaande map zijn. Hierin worden drastische wijzigingen in level design en vormgeving toegevoegd. Dit om de essentie van de map hetzelfde te houden, maar de gameplay en tactieken te vernieuwen.

Seizoen 4

Seizoen 4 gaat weer een traditioneel Rainbow Six seizoen zijn. Er zullen dan twee operators toegevoegd worden uit Marokko. Ook zal er een map toegevoegd worden met als locatie: Marokko. 

 

Alle informatie over seizoen 1 zullen we horen tijdens het Rainbow Six Siege Invitational in Montreal in 2018. De season pass voor het derde jaar is beschikbaar vanaf 12 december 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.