Nieuws

Rainbow Six Siege met Free-to-Play weekend

Komend weekend tijdens het Pro League finale weekend mag je op PC, PS4, en Xbox One Rainbow Six Siege gratis proberen.

Deze tactische shooter van Ubisoft is dit weekend gratis te spelen op alle platformen. Dit spel speel je in teams van vijf. Je hebt een verdedigend en een aanvallend team. Beide teams hebben de keuze uit verschillende operators met allemaal eigen speciale eigenschappen en gadgets.  Een kalenderjaar van Rainbow Six Siege is opgedeeld in vier seizoenen en ieder seizoen wordt het spel verrijkt met 2 nieuwe operators en een nieuwe map.

Als je van het gratis weekend wil profiteren dien je je wel even aan te melden via de Ubisoft site. Klik op de afbeelding hieronder om naar de inschrijfsite te gaan.

Eerder deze week is er door ons al een artikel geplaatst, met daarin wat meer info over het Pro League Finale toernooi. Het artikel is HIER te vinden.

Ieder nieuw seizoen in Rainbow Six Siege wordt vernoemd naar een bepaalde operatie, met daarbij behorende nieuwe operators en een nieuwe map. Tijdens het finale event wordt er ook meer informatie bekendgemaakt over operatie “White Noise”, wat de titel is van het vierde en tevens het laatste seizoen van het tweede jaar in Siege.

Seizoen vier speelt zich af in Zuid-Korea en omdat er in seizoen twee geen operators toegevoegd zijn, zijn het er dit keer drie. De map die toegevoegd wordt, bevindt zich in een torenhoge communicatie- en observatietoren in Seoel. De map is bijzonder omdat deze verticaal is opgezet. Dit houdt in dat je meer verdiepingen hebt dan de normale twee of drie.

Op 8 november heeft Ubisoft al een teaser geplaatst van de nieuwe map, hieronder kun je hem bekijken:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.