Nieuws

Iwata blijft, ondanks slechte verwachtingen

Saturo Iwata laat weten dat hij gewoon zal blijven zitten als president van Nintendo. Ook ontkent hij dat het bedrijf het management op de schop gaat zetten. We berichtten eerder al over de teleurstellende verwachtingen van de platformhouder, mocht je het gemist hebben kun je die via de link altijd teruglezen.

Yahoo meldt dat Iwata, nadat de cijfers bekend gemaakt werden, aan verslaggevers liet weten dat “er geen grote veranderingen aan het management worden gedaan.”

NeoGAF heeft overigens het verslag van Nikkei vertaald, dat na persconferentie naar buiten kwam. Zo zou Iwata zich verantwoordelijk voelen voor de financiële situatie waarin Nintendo zich bevind en heeft zijn verontschuldigingen aan de aandeelhouders gemaakt. Hij gaat overigens kijken hoe hij hier zo snel mogelijk een ommekeer in kan krijgen en benadrukt dat hij niet op zal stappen.

Wat vinden jullie van deze keuze van Iwata? Is het niet tijd dat hij zijn verantwoordelijkheid echt neemt en gewoon opstapt? Laat ons weten hoe jullie hierover denken.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.