Nieuws

Call of Duty Mobile 100 miljoen keer gedownload in één week

Call of Duty Mobile, controller support

Call of Duty Mobile verscheen vorige week voor iOS en Android-apparaten en is in een week tijd meer dan honderd miljoen keer gedownload.

Hiermee is de game de eerste die in 7 dagen tijd zoveel downloads heeft weten te behalen. Mario Kart Tour had dit prille record in handen met 90 miljoen downloads in één week tijd.

Qua shooters is er ook niet heel veel concurrentie voor Call of Duty. Alleen Fortnite (22,5 miljoen downloads) en PUBG (26,3 miljoen) komen enigszins in de buurt. Call of Duty Mobile brengt alle populaire modi, maps, wapens en personages uit de serie naar mobiele apparaten. Zo kunnen spelers meestrijden in de Battle Royale modus, maar ook Team Deathmatch spelen in Nuketown.

De game heeft wel kritiek over zich heen gekregen doordat de, onlangs geïntroduceerde controller support, al na één dag werd verwijderd. Dit heeft de uitgever gedaan om de balans te behouden. Er komt mogelijk wel weer controller support voor de game, maar dan middels verschillende lobbies. Dit voert men ook door in de multiplayer van Call of Duty Modern Warfare, dat cross platform play ondersteunt.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.