Nieuws

Battlefield V krijgt drie free-to-play weekenden op pc

Battlefield V

EA geeft pc-spelers de komende tijd de kans om Battlefield V gratis te spelen. Durende drie weekenden kan iedereen de pc-versie van de Tweede Wereldoorlog shooter testen.

Gedurende de weekenden van oktober zullen spelers niet de hele game gratis kunnen spelen, maar wel de gehele singleplayer en steeds weer een andere modus van de multiplayer.

In aankomend weekend (10 tot 13 oktober) kunnen spelers de multiplayer modus Rush in de nieuwe map Operation Underground spelen, maar ook in Rotterdam, Narvik en Mercury.

Volgend weekend (17 tot en met 20 oktober) staat Conquest te wachten in de maps Operation Underground, Rotterdam, Devastation, Marita en Arras. Het laatste weekend van oktober (24 tot en met 27) zal Grand Operation gratis gespeeld kunnen worden. Dit zal gebeuren in de maps Twisted Steel, Narvik, Hamada, Rotterdam and Panzerstorm.

Spelers die Battlefield V een kans geven, kunnen hun progressie meenemen als ze besluiten de volledige game aan te schaffen. Bovendien kun je extra beloningen verdienen door mee te doen aan de gratis weekenden. Zo kun spelers wapens en gadgets eerder ontgrendelen.

Battlefield V verscheen vorig jaar en wist de community niet meteen te overtuigen. Inmiddels zijn er redelijk wat maps aan de game toegevoegd en is er ook de Battle Royale modus. Spelen jullie de game nog wel eens?

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.