Gids recensie scores

Gids recensie scores
10 – Niks in het leven is perfect, maar deze game komt zo dicht bij perfectie als mogelijk is. We hebben hier te maken met een game die de geschiedenis in zal gaan als een klassieker. Het is een spel dat op dit moment als maatstaaf moet worden genomen voor alle andere games. Dit spel is niks anders dan een creatief meesterwerk.

9 – Een prachtige game die net een paar kleine tekortkomingen heeft. Deze tekortkomingen verpesten de ervaring absoluut niet, maar zorgen er wel voor dat de game niet dicht genoeg komt bij perfectie. Alle onderdelen van de game zijn dik en orde en houdt je van begin tot einde op het puntje van je stoel.

8 – Een spel als deze is zeker je tijd waard. De game heeft echter wat elementen of kleine onderdelen die minder goed uitgewerkt zijn. Deze onderdelen zijn aanwezig genoeg om even de hoge kwaliteit te doorbreken die de game doorgaands laat zien. Het spel is echter nog steeds een aanrader.

7 – De game is vermakelijk en het is duidelijk dat deze met liefde is gemaakt door de ontwikkelaars. Het spel is echter niet interessant, vernieuwend of genoeg afgewerkt om de speler van begin tot eind te boeien.

6 – De game komt boven de middelmatigheid uit. Het spel kan als de essentie gezien worden van ‘niet slecht’. De slechte elementen eraan kunnen irritatie veroorzaken, maar zorgen er niet voor dat je de game in de vuilnisbak wilt gooien.

5 – De definitie van een neutrale ervaring. Het spel heeft een aantal goede elementen en een aantal slechte elementen. De combinatie van deze elementen zorgen er voor dat het spel snel uit het geheugen van de spelers zal verdwijnen.

4 – De slechte elementen uit deze game zijn niet te negeren. Het spel doet sommige dingen wel goed, maar kan daarmee de minder goede onderdelen niet verhelpen.

3 – Ergens is te zien dat er goede ideeën zitten achter het spel of misschien is er wel een enkel onderdeel dat vermakelijk is. De afwerking of uitvoering ervan is echter zo slecht dat het eindproduct een rommeltje wordt. Niet aan te raden voor spelers.

2 – Alle elementen in dit spel hebben gefaald. Er is amper iets boeiends in te vinden en de game is absoluut jouw tijd niet waard. Er is echter nog een heel klein lichtpuntje of leuk onderdeel dat het spel redt van de laagst mogelijke score.

1 – Een game die niet alleen slecht is in alle mogelijke opzichten, maar ook lijkt te spugen in het gezicht van de speler. Dit spel had nooit het daglicht mogen zien. Veel lager dan dit kan een spel niet zakken.